Ρομά «βούτηξαν» την πόρσε του επιχειρηματία Γιώργου Ανδρεαδάκη και άφησαν μόνο το… σασί

Must Read

«Φτερά» έκανε από το Κολωνάκι η λευκή Porsche Turbo που είχε στην ιδιοκτησία του ο κοσμικός επιχειρηματίας Γιώργος Ανδρεαδάκης, ένας από τους τέσσερις γιους του ιδιοκτήτη υπερπολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας στην Ελούντα της Κρήτης Μηνά Ανδρεαδάκη!

Ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας επιχειρηματίας κατήγγειλε ότι πάρκαρε την πανάκριβη λευκή Porsche Turbo στην οδό Κοσμά Μελωδού, στον Λυκαβηττό, την περασμένη Τετάρτη. Ωστόσο το πρωί της Παρασκευής διαπίστωσε ότι έλειπε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το πολυτελές αυτοκίνητο εντοπίστηκε κοντά σε καταυλισμό Ρομά στα Άνω Λιόσια. Όμως, όπως αποκαλύπτουν οι αστυνομικοί στην «Espresso», το μόνο που βρήκαν ήταν το… σασί του αυτοκινήτου, καθώς οι δράστες της κλοπής είχαν κάνει… ανταλλακτικά όλα τα μέρη της πολυτελούς Porsche! Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια που διενεργεί έρευνα για να εξακριβώσει τα στοιχεία ταυτότητας των δραστών της κλοπής.

Γνωρίστηκαν μέσω μιας φωτογράφισης

Το όνομα του Γιώργου Ανδρεαδάκη είχε απασχολήσει τα lifestyle έντυπα πριν από περίπου δύο χρόνια, την εποχή δηλαδή που η τότε σύντροφός του Ντάρια Τουρόβνικ συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του «Survivor», στον Σκάι.

Το μοντέλο αναφερόταν συχνά σε εκείνον κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο, λέγοντας στους συμπαίκτες του πόσο πολύ του έλειπε. Μάλιστα, ο επιχειρηματίας ήταν αυτός που την υποδέχτηκε επί ελληνικού εδάφους, όταν η Ντάρια είχε κερδίσει στο reality το έπαθλο να επιστρέψει στην Ελλάδα για λίγες ώρες και να δει όποιον επιθυμούσε!

Το ζευγάρι συνέχισε την κοινή πορεία του και μετά το τέλος του «Survivor 2», με τους παπαράτσι να το απαθανατίζουν σε εξόδους του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This