Δευτέρα, 19 Απρίλιος 2021

Στο εστιατόριο του Τζον Μπον Τζόβι οι φτωχοί τρώνε δωρεάν

Όταν προσπαθεί κανείς να σκεφτεί τι κάνει ένας ρόκερ στον ελεύθερο χρόνο του, δύσκολα μπορεί να φανταστεί ότι αντί να τον καίει ο ήλιος σε κάποια πισίνα πίνοντας ποτά και χαζεύοντας ημίγυμνες καλλονές, μπορεί να καίγεται για το τι θα φάει ένας φτωχός. Ο Τζον Μπον Τζόβι, ωστόσο, εδώ και οκτώ χρόνια φροντίζει για τον άρτο τον επιούσιο φτωχών ανθρώπων ανοίγοντας τα εστιατόρια JBJ Soul Kitchen, όπου ταΐζουν όποιον ζητήσει φαγητό και χορταίνουν την ψυχή του μουσικού.

ΤΖΟΝ ΜΠΟΝ ΤΖΟΒΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Στα εστιατόρια αυτά δεν υπάρχουν τιμές στα μενού, ενώ όποιος έχει να πληρώσει καλείται να δώσει δωρεά ύψους 20 δολαρίων, ποσό που θα εξασφαλίσει, εκτός από το δικό του γεύμα, και ενός άλλου. Όποιος δεν μπορεί να δώσει χρήματα, μπορεί σε αντάλλαγμα του γεύματός του να πλύνει κανένα πιάτο! Η ιδέα ανήκει στη γυναίκα του Μπον Τζόβι, την Ντοροθία Χάρλεϊ, όπως αποκαλύπτει ο ρόκερ, που συμπληρώνει ότι τη βρήκε «ιδιοφυή»!

Και έτσι αποδείχθηκε. Σχεδόν όλη η δουλειά που χρειάζονται τα εστιατόρια βγαίνει από εθελοντές, πολύ από το φαγητό που σερβίρεται είναι δωρεές, ενώ κάθε βράδυ τα τραπέζια είναι σχεδόν γεμάτα, κατά το ήμισυ από δωρητές. Γι’ αυτούς είναι ελκυστικό το φαγητό, που είναι πραγματικά καλό, αλλά και η… αστερόσκονη που συνοδεύει τον Μπον Τζόβι, που μερικές φορές κάνει τους σερβιτόρους να φεύγουν χωρίς να έχουν πάρει παραγγελία από τη γυναίκα του.

ΤΖΟΝ ΜΠΟΝ ΤΖΟΒΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

«Επειδή όλοι εστιάζουν στο τι θέλει ο κύριος Μπον Τζόβι, εγώ πρέπει να πω “Ε, μήπως θα μπορούσα να έχω …;” και όταν έρχονται τα πιάτα, το δικό μου πάντα λείπει! Είναι πια ένα είδος αστείου στην οικογένειά μας» αποκαλύπτει η ίδια σε συνέντευξή τους στο CBS News, με τον τραγουδιστή να το επιβεβαιώνει γελώντας. Το ζευγάρι ανοίγει τώρα ακόμα ένα φιλανθρωπικό εστιατόριο, σε ένα μέρος που δεν θα περίμενε κανείς ότι χρειάζεται, στην πανεπιστημιούπολη του Rutgers στο Νιούαρκ. Ο τραγουδιστής εξηγεί ότι πολλές φορές οι γονείς δίνουν χρήματα για τα δίδακτρα, τα βιβλία και τα άλλα έξοδα, όμως δεν μπορούν να φανταστούν ότι δεν περισσεύει τίποτα για φαγητό.

ΤΖΟΝ ΜΠΟΝ ΤΖΟΒΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ