Στο εστιατόριο του Τζον Μπον Τζόβι οι φτωχοί τρώνε δωρεάν

Must Read

Όταν προσπαθεί κανείς να σκεφτεί τι κάνει ένας ρόκερ στον ελεύθερο χρόνο του, δύσκολα μπορεί να φανταστεί ότι αντί να τον καίει ο ήλιος σε κάποια πισίνα πίνοντας ποτά και χαζεύοντας ημίγυμνες καλλονές, μπορεί να καίγεται για το τι θα φάει ένας φτωχός. Ο Τζον Μπον Τζόβι, ωστόσο, εδώ και οκτώ χρόνια φροντίζει για τον άρτο τον επιούσιο φτωχών ανθρώπων ανοίγοντας τα εστιατόρια JBJ Soul Kitchen, όπου ταΐζουν όποιον ζητήσει φαγητό και χορταίνουν την ψυχή του μουσικού.

ΤΖΟΝ ΜΠΟΝ ΤΖΟΒΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Στα εστιατόρια αυτά δεν υπάρχουν τιμές στα μενού, ενώ όποιος έχει να πληρώσει καλείται να δώσει δωρεά ύψους 20 δολαρίων, ποσό που θα εξασφαλίσει, εκτός από το δικό του γεύμα, και ενός άλλου. Όποιος δεν μπορεί να δώσει χρήματα, μπορεί σε αντάλλαγμα του γεύματός του να πλύνει κανένα πιάτο! Η ιδέα ανήκει στη γυναίκα του Μπον Τζόβι, την Ντοροθία Χάρλεϊ, όπως αποκαλύπτει ο ρόκερ, που συμπληρώνει ότι τη βρήκε «ιδιοφυή»!

Και έτσι αποδείχθηκε. Σχεδόν όλη η δουλειά που χρειάζονται τα εστιατόρια βγαίνει από εθελοντές, πολύ από το φαγητό που σερβίρεται είναι δωρεές, ενώ κάθε βράδυ τα τραπέζια είναι σχεδόν γεμάτα, κατά το ήμισυ από δωρητές. Γι’ αυτούς είναι ελκυστικό το φαγητό, που είναι πραγματικά καλό, αλλά και η… αστερόσκονη που συνοδεύει τον Μπον Τζόβι, που μερικές φορές κάνει τους σερβιτόρους να φεύγουν χωρίς να έχουν πάρει παραγγελία από τη γυναίκα του.

ΤΖΟΝ ΜΠΟΝ ΤΖΟΒΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

«Επειδή όλοι εστιάζουν στο τι θέλει ο κύριος Μπον Τζόβι, εγώ πρέπει να πω “Ε, μήπως θα μπορούσα να έχω …;” και όταν έρχονται τα πιάτα, το δικό μου πάντα λείπει! Είναι πια ένα είδος αστείου στην οικογένειά μας» αποκαλύπτει η ίδια σε συνέντευξή τους στο CBS News, με τον τραγουδιστή να το επιβεβαιώνει γελώντας. Το ζευγάρι ανοίγει τώρα ακόμα ένα φιλανθρωπικό εστιατόριο, σε ένα μέρος που δεν θα περίμενε κανείς ότι χρειάζεται, στην πανεπιστημιούπολη του Rutgers στο Νιούαρκ. Ο τραγουδιστής εξηγεί ότι πολλές φορές οι γονείς δίνουν χρήματα για τα δίδακτρα, τα βιβλία και τα άλλα έξοδα, όμως δεν μπορούν να φανταστούν ότι δεν περισσεύει τίποτα για φαγητό.

ΤΖΟΝ ΜΠΟΝ ΤΖΟΒΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This