Βίκυ Καγιά: «Είχαν αρχίσει να μου βγαίνουν θέματα υγείας, ψυχοσωματικά, είχα περίεργες ταχυκαρδίες, υποτασικά επεισόδια»

Η Βίκυ Καγιά, εξομολογήθηκε τα προβλήματα υγείας που της προκάλεσε το υπερβολικό στρες από την υπερβολική ενασχόλησή της με την τηλεόραση

Must Read

Η Βίκυ Καγιά έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους υγείας που την οδήγησαν στο να απέχει τη φετινή σεζόν από την τηλεόραση.

«Δεν ξέρω αν ήταν γενναία (η απόφαση), αλλά ήταν απαραίτητη. Είχαν αρχίσει να βγαίνουν θέματα υγείας, ψυχοσωματικά, είχα περίεργες ταχυκαρδίες, υποτασικά επεισόδια σε βαθμό λιποθυμίας χωρίς παθολογικά αίτια. Αυτό το “burn out” που λένε διαπίστωσα ότι υπάρχει. Εκεί πρέπει να βάλουμε μόνοι μας τον κόφτη να μην περνάμε την κόκκινη γραμμή. Και στο παρελθόν δούλευα έτσι αλλά δεν είχα κάνει οικογένεια οπότε υπήρχαν στιγμές ξεκούρασης.

Το Shopping Star ήταν από τα αγαπημένα πράγματα που έχω κάνει. Το λάτρευα, δεν έχω περάσει πιο ωραία στη ζωή μου, ήταν μια καταπληκτική εμπειρία επτά χρόνων.  Δεν έχω κάτι στο πλάνο μου μέχρι το καλοκαίρι, δεν βιάζομαι. Δεν έχω κάτι να προτείνω αυτή τη στιγμή, μπορεί να μην επιστρέψω ούτε του χρόνου. Αν επέστρεφα τηλεοπτικά θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Θα ήθελα κάτι πιο σύγχρονο και φρέσκο στο κομμάτι της μόδας. Έχω πολλά στο μυαλό μου, αλλά δεν μου λείπει η τηλεόραση αυτή τη στιγμή» αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This