Γιώργος Παπαγεωργίου: Η φωτογραφία από το μαιευτήριο και η εκ βαθέων εξομολόγηση

Εξέφρασε τα συναισθήματά του μετά την γέννηση της κόρης του και υποκλίνεται στη γυναικεία φύση

Must Read

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη έγιναν γονείς την Τρίτη 27 Νοεμβρίου όταν γεννήθηκε η κόρη τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2 κιλών και 900 γραμμαρίων.

Μάλιστα η μητέρα του ηθοποιού, Φιλαρέτη Κομνηνού δεν έκρυψε τη χαρά της που έγινε γιαγιά ανεβάζοντας μια φωτογραφία του γιου της μαζί με την εγγονή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σήμερα το μεσημέρι, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το μαιευτήριο στην οποία ποζάρει μαζί με τη σύζυγό του Δανάη Μιχαλάκη, τον μαιευτήρα και τη μαία μέσα στην αίθουσα τοκετού και στη λεζάντα περιέγραψε τα συναισθήματά του τώρα που έγινε πατέρας και εξομολογήθηκε πως υποκλίνεται στην γυναικεία φύση:

«Όταν ήμουν μικρός, είχα την τύχη να μεγαλώσω ανάμεσα σε γυναίκες. Εκτός από τη μάνα μου, γνώρισα 2 γιαγιάδες, 2 θείες και η υπομονή και η φροντίδα τους λειτουργούσε πάνω μου καταλυτικά. Τις θαύμαζα (και τις θαυμάζω) και πάντοτε η φύση τους ασκούσε πάνω μου μια επιρροή μαγική και θεραπευτική. Βλέποντας από κοντά τη γέννηση της κόρης μου και τη διαδικασία που πέρασε η γυναίκα μου, ο θαυμασμός μου μετατράπηκε σε κατι βαθύτερο. Το συνοψίζω σε ένα ρήμα: Υποκλίνομαι. Υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση, στη γυναικεία δύναμη, στη σοφια του γυναικείου σώματος. Στις μέρες που ήρθαν, άρχισα να σκέφτομαι πόσο αδιανόητο είναι το γεγονός ότι η πατριαρχία (που δεν γνωρίζει φύλο) μεσουρανεί εδώ και αιώνες. Υπόσχομαι όσο ζω, να κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου για να μάχομαι κατά των πατριαρχικών καταλοίπων και των αυταρχικών συμπεριφορών που τα συνοδεύει. Το χρωστάω στην κόρη μου»

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This