GNTM: Όλα όσα έγιναν στο 24ο επεισόδιο, τα οποία και οδήγησαν με… μαθηματική ακρίβεια στη νέα αποχώρηση της Εμμανουέλας! (video)

Must Read

Στο ξεκίνημα του 24ου επεισοδίου του GNTM 2, η Έλενα Χριστοπούλου υποδέχτηκε στα γραφεία του περιοδικού «Madame Figaro» παίκτριες που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι, στις οποίες ανακοινώθηκε πως τους δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία να επιστρέψουν στο σπίτι.

Αναμενόμενα υπήρξαν και κάποιες απουσίες ηχηρές (Μαρτίνα, Σουζάνα για… ευνόητους λόγους, Λυδία), ή λιγότερο ηχηρές (Σίλια, Αργυρώ και Νίνα).

Όμως, όσες έδωσαν το παρών, δήλωσαν πανέτοιμες να περάσουν από casting για τη φωτογράφηση εξωφύλλου του περιοδικού, που θα αποτελούσε και τη δοκιμασία αποχώρησης της ημέρας:

H εκδότρια του «Madame Figaro» Στέλλα Ράπτη, μαζί με τη διευθύντριά του, Βάσια Παπαγιαννακοπούλου και τη fashion editor του περιοδικού Γιώτα Διονυσοπούλου, είδαν μία-μία τις κοπέλες, οι οποίες προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να τις εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν την πολυπόθητη επιστροφή τους στο σπίτι:

Μόνο τρεις, ωστόσο, ήταν οι κοπέλες από τις οποίες οι παραπάνω κυρίες ζήτησαν να δουν το book τους. Μία εξ αυτών ήταν η Πόπη Γαλετσά, η οποία είχε αποχωρήσει κατά την πρώτη δοκιμασία της σεζόν, την περίφημη «κάθετη πασαρέλα» στο κτίριο της BSB, με αποτέλεσμα να μην προλάβει καν να διασχίσει το κατώφλι του «κρησφύγετου» των GNTM!

Και τώρα δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της, που επιτέλους της δίνεται η ευκαιρία να το κάνει:

Πίσω στις top 9, οι οποίες, πληροφορούμενες ότι θα φωτογραφηθούν για το εξώφυλλο του «Madame Figaro», δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους. Και τότε τούς γίνεται η ανακοίνωση ότι τρεις πρώην συμπαίκτριές τους επιστρέφουν στο παιχνίδι!

Αναμενόμενα, οι αντιδράσεις των κοριτσιών ποικίλουν, με τις FF να… ξινίζουν τα μούτρα τους (ως συνήθως), την Κέισι να… τρελαίνεται από τη χαρά της, καθώς αντικρίζει την αγαπημένη της φίλη Πόπη, και την – πάντα ντόμπρα– Μαρία να δηλώνει πως χαίρεται, μεν, για τις κοπέλες που επέστρεψαν, αλλά σίγουρα νιώθει πως για τις top 9 είναι «σαν να φτάνεις στην πηγή και να σου λένε ξαναγύρνα πίσω να πάρεις το παγούρι!».

Η οποία Μαρία, ως νικήτρια της προηγούμενης φωτογράφησης, πληροφορείται πως το αβαντάζ της θα είναι να λάβει καθοδήγηση για τις πόζες εξωφύλλου της από την εξπέρ… Βίκυ Καγιά! Φυσικά, η Μαρία δηλώνει κατενθουσιασμένη που επιτέλους κέρδισε ένα αβαντάζ που θα τη βοηθήσει πραγματικά

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης, ωστόσο, η Μαρία μοιάζει να νιώθει κάπως άβολα υπό τις οδηγίες της Βίκυς, με τις FF, οι οποίες παρακολουθούν… αφ’ υψηλού (στην κυριολεξία), να την αποκαλούν, μεταξύ άλλων, «μαριονέτα»!

Η ώρα της κρίσης έφτασε και ο Σκουλός, κατακεραυνώνοντας την Εμμανουέλα για την πόζα της, αρχίζει να μας υποψιάζει πως, ενδεχομένως, δεν θα προλάβει να χαρεί την επιστροφή της στο σπίτι.

Η ίδια, πάντως, φαίνεται να διαφωνεί κάθετα με την κριτική που της ασκήθηκε, επιστρέφοντας στη θέση της συγχυσμένη:

Έρχεται και η σειρά της Μαρίας, η οποία, αν και ακούει τα καλύτερα από τους κριτές, κάνει, ωστόσο, το λάθος να αρνηθεί πως η συγκεκριμένη πόζα της ήταν από εκείνες όπου δέχτηκε την καθοδήγηση της Βίκυς. Την οποία Βίκυ, δεν την έχετε ξαναδεί τόσο απογοητευμένη:

Αυτό, πάντως, δεν έμελλε να σταθεί μοιραίο για την «αγρότισσα» του GNTM, η οποία και κατάφερε να κερδίσει το αβαντάζ της καλύτερης φωτογραφίας για… δεύτερη συνεχή ημέρα!

Η Εμμανουέλα, από την άλλη, δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να πείσει τους κριτές πως αξίζει να παραμείνει στο παιχνίδι, οπότε αποχαιρέτησε εκ νέου τις συμπαίκτριές της.

Κάποιες από τις οποίες απόρησαν έντονα για την «εφτάψυχη» Ασημίνα, που βρέθηκε ξανά στην τελική δυάδα αποχώρησης, αλλά, για μια ακόμη φορά, ήταν εκείνη που τη… σκαπούλαρε:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This