Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με τον σύζυγό μου, ήταν…»

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για το αν θα κάνει θρησκευτικό γάμο και για την αποχή της από την τηλεόραση

Must Read

H Iωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στο σύζυγό της Κωνσταντίνο Δανιά, στην επτά μηνών κόρη της, στην επιστροφή της στην τηλεόραση αλλά και στην έντονη κριτική που έχει δεχθεί τα τελευταία χρόνια.

«Δεν με τρόμαξε ποτέ κάτι ερχόμενη στην Αθήνα. Με τρόμαξε το πόσο εγώ δεν είχα τη δύναμη που έχω τώρα να λέω όχι και να βάζω τα πράγματα σε μία σειρά. Ξεκαθάρισε το τοπίο μου. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα καθίσει να πει “με αδίκησες, γιατί το είπες αυτό;”. Δεν κατάλαβα ποτέ σε τι μπορεί να ενόχλησα ερχόμενη και ξεκινώντας μια διαδρομή όπου μου προτάθηκε κάτι. Όλο αυτό που ήρθε κατά πάνω μου δεν το περίμενα ποτέ, άγνοια κινδύνου ίσως. Με βρήκε συναισθηματικά ανέτοιμη γιατί δεν πίστευα ότι μπορεί να ενοχλούσα ανθρώπους. Έψαχνα να βρω τον εαυτό μου, την ταυτότητά μου. Ερχόμενη εδώ κατάλαβα ότι πρέπει να έχω ένα συγκεκριμένο προφίλ. Δεν έπρεπε να επιτρέψω στον εαυτό μου να νιώσει αδύναμη και βέβαια ούτε να φανεί αυτό στους άλλους. Έκανα την αυτοκριτική μου. Αναρωτήθηκα τι δεν κάνω καλά και είναι τόσο σκληρές οι κριτικές. Όταν έκλεινα την πόρτα του σπιτιού μου έφευγαν δάκρυα» είπε για την σκληρή κριτική που έχει δεχθεί.

 «Δεν είμαι άνθρωπος που ενθουσιάζεται, δεν στέκομαι στην εξωτερική εμφάνιση. Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, ήταν πιο γήινο. Ήρθαν όλα σιγά σιγά. Βρήκα τον εαυτό μου. Δεν έχω ανάγκη σώνει και ντε να παντρευτώ με θρησκευτικό γάμο αλλά είναι περισσότερο συμβολικό για την οικογένειά μου κυρίως» είπε για το σύζυγό της και το ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Με ενοχλούσαν πράγματα ανυπόστατα που διαδόθηκαν για τις σχέσεις που είχα με τους συνεργάτες μου. Αυτό με πλήγωσε πιο πολύ. Έβγαιναν λόγια από ανθρώπους που ήταν κοντά μου και τελικά δεν ίσχυαν. Με πλήγωνε πολύ το κομμάτι της αδικίας και της διασποράς ψευδών ειδήσεων» είπε σχετικά με τις φήμες ότι δεν είχε καλές σχέσεις με τους συνεργάτες της η Ιωάννα Μαλέσκου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This