Με δάκρυα στα μάτια η Ελένη Φουρέιρα: «Συγκινούμαι! Τώρα αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα της κατάστασης»

Must Read

Στο My Radio 104.6 βρέθηκε σήμερα καλεσμένη η Ελένη Φουρέιρα και με αφορμή τον ραδιομαραθώνιο που διοργανώνει ο σταθμός στον ξενώνα του Σωματείου «Ελπίδα», η γνωστή τραγουδίστρια δεν έκρυψε την συγκίνησή της καθώς, όπως παραδέχτηκε και η ίδια, η μητρότητα την έχει αλλάξει πάρα πολύ.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, πραγματικά. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους. Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί από τότε που έχω γίνει μαμά, καταλαβαίνετε… Είναι διαφορετικό πια. Βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Είναι άλλες οι προτεραιότητες. Αντιλαμβάνεσαι όλους τους γονείς, τις προσπάθειές τους. Είμαι σίγουρη ότι όλο αυτό θα περάσει κάποια στιγμή, γι’ αυτό είναι σημαντικό που είστε τόσο δυνατοί όλοι και τόσο θετικοί. Στο τέλος, αυτό βοηθάει πάρα πολύ. Ένα παιδί αυτό θέλει, αγάπη και φροντίδα» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η Ελένη Φουρέιρα.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ. Έχω έρθει κι άλλες χρονιές αλλά η φετινή, είναι αυτή που εμένα προσωπικά… Είναι διαφορετικά πια. Τα βλέπω διαφορετικά τα πράγματα από τότε που έγινα μαμά. Συγκινούμαι. Τώρα αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα της κατάστασης και το πόση δουλειά έχουν ρίξει οι άνθρωποι και το πόσο ήρωες είναι όλοι αυτοί οι γονείς», είπε λίγο αργότερα στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This