Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Χρειάζεται ρεαλισμός προκειμένου να προσδιορίσετε πρώτα το μοντέλο της σχέσης την οποία θα θέλατε να έχετε και, το κυριότερο, να προσδιορίσετε τον τύπο ανθρώπου με τον οποίο θα μπορούσατε να συνυπάρξετε. Φροντίστε να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις επικείμενες αλλαγές που θα συντελεστούν στη ζωή σας, αλλά και στον καινούργιο σας εαυτό, που πλέον θα αποκτήσει διαφορετικό τρόπο σκέψης και άλλους στόχους. Πλέον έχετε αρχίσει να είστε πιο προσεκτικοί και αναλυτικοί σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας, και κυρίως να στηρίζεστε περισσότερο στα δικά σας πόδια.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι νέοι προγραμματισμοί που θα κάνετε θα αφορούν τόσο την προσωπική σας ζωή όσο και την επαγγελματική, γιατί σε πολλά σημεία θα συνδέονται και θα αλληλοεπηρεάζονται. Η εβδομάδα θέτει τις βάσεις και σας δίνει τις προϋποθέσεις ώστε να ξεκινήσετε καινούργιες κατακτήσεις. Ξέρετε ότι περάσατε πολλά για να πετύχετε τους στόχους σας, οπότε εκμεταλλευτείτε σωστά τα θετικά βήματα προόδου που κάνατε. Δεν είναι άσχημη ιδέα να κάνετε μια βουτιά στα υποσυνείδητό σας για να βρείτε τις πραγματικές εσωτερικές ανάγκες, να τις φέρετε στην επιφάνεια, να τις βιώσετε και να τις εναρμονίσετε με το περιβάλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βελτιώστε τον τρόπο που επικοινωνείτε, εντοπίζοντας τα αδύνατα σημεία σας και διορθώνοντάς τα. Εξετάστε τα υπέρ και τα κατά στα θέματα που σας απασχολούν, και προσδιορίστε τις οι εναλλακτικές, συνυπολογίζοντας τις δυνατότητές σας ώστε να μη σπάσει η σειρά των επιδιώξεών σας. Τα άτομα της οικογένειάς σας θα έχουν όλη την καλή διάθεση να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε ακόμα και τα πιο δύσκολα σχέδιά σας. Η συναισθηματική τους στήριξη, αλλά και η συμβολή τους γενικά θα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνατε για να προχωρήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αλλάζει το σκηνικό της συναισθηματικής σας ζωής, και οι ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες για εσάς τους αδέσμευτους θα είναι αρκετές. Φροντίστε να μην είστε ιδιότροποι, γιατί δεν θα είναι προς το συμφέρον σας να εκφραστείτε αρνητικά σε κάτι που θα σας προσφερθεί απλά και εύκολα. Το ίδιο θα ισχύει και για τους δεσμευμένους, καθώς μια τέτοια συμπεριφορά θα κουράσει τον σύντροφό σας, παρά τις καλές προθέσεις που θα έχει. Βέβαια, οι εναλλαγές στον έρωτα θα είναι συνεχείς και τα πράγματα δεν θα είναι τόσο επώδυνα.

ΛΕΩΝ: Δείτε την παρούσα κατάσταση της προσωπικής σας ζωής από άλλη οπτική γωνία, ώστε να κατασταλάξετε ώριμα και να πάρετε μια συγκεκριμένη θέση μπροστά στις εξελίξεις, αλλά και στις ευθύνες της συντροφικής ζωής. Πρέπει να φροντίσετε να προσαρμόσετε καλύτερα στα μέτρα σας το νέο μοντέλο δέσμευσης που θα δημιουργηθεί, γιατί δεν γίνεται πάντα να καταφεύγετε σε υπεκφυγές. Κάποιες παρεξηγήσεις που θα υπάρχουν στο ημερήσιο πρόγραμμα με τον σύντροφό σας θα χρειαστούν τη στρατηγική τους για να λυθούν, καθώς οι στιγμές έντασης θα πρέπει να αποφευχθούν για να μην οξυνθούν περισσότερο τα πνεύματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιβάλλεται να προτιμήσετε τη φιλική προσέγγιση σε ότι θα σας απασχολήσει, που θα βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, και να κατονομάσετε τις αδυναμίες που εμποδίζουν κατά κάποιον τρόπο τη σχέση σας. Εξάλλου, η αναζήτηση της αλήθειας και το θάρρος να την αντιμετωπίσετε θα δημιουργήσουν σαφώς ένα πολύ καλύτερο κλίμα στις ερωτικές σας υποθέσεις. Βάζοντας τις σωστές προτεραιότητες θα μειωθούν σημαντικά οι αντιξοότητες. Από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να ενεργήσετε σωστά, θα καταλήξετε σε μια σχέση που θα σας ταιριάζει πραγματικά, και πάνω απ’ όλα θα είναι για εσάς αναζωογονητική.

ΖΥΓΟΣ: Αξιοποιώντας σωστά τις ευκαιρίες περιορίστε και σταθμίστε κάποιες ζημιές του πρόσφατου παρελθόντος. Παρόλο που ο επαγγελματικός σας τομέας δεν θα δεχθεί σοβαρές απειλές, είναι απαραίτητο να καταστρώσετε από νωρίς τα σχέδιά σας για να κάνετε βελτιώσεις και ανανεώσεις όπου απαιτείται. Λύστε οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν για να μη διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν. Παρά όποιες δυσκολίες, αν βάλετε τα δυνατά σας η τύχη θα σας βοηθήσει να διακριθείτε στον επαγγελματικό τομέα και να πάρετε αυτά που σας αναλογούν και σας αξίζουν, έστω και με καθυστέρηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας, γίνετε πιο διεκδικητικοί και τονίστε την αισιοδοξία σας χωρίς να το παρακάνετε. Δείτε αυτά που πραγματικά επιθυμείτε και κλείστε καινούργιες συμφωνίες για να ολοκληρώσετε πολλά από τα σχέδιά σας. Μέσα στο πρόγραμμα που θα διαμορφώσετε εσείς οι ίδιοι βρείτε χρόνο για ξεκούραση, ώστε να οργανωθείτε καλύτερα, να κλείσετε υποθέσεις που είναι μάταιο να συνεχίζονται και να αποφύγετε εσωτερικές συγκρούσεις για το αν είναι σωστές οι αποφάσεις σας. Πρέπει να δώσετε άμεσες και αντικειμενικές λύσεις όταν αυτές ζητηθούν, ακόμα και αν χρειαστεί να απομονωθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υποστηρίξτε τα σχέδιά σας, ανοίγοντας ένα καινούργιο κεφάλαιο επιτυχίας στη ζωή σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα αποκτήσουν μεγαλύτερη βαρύτητα. Με τη βοήθεια συμπτώσεων και γεγονότων θα εξελιχθούν διαφορετικά, αλλά θα αποκτήσετε πολύτιμους υποστηρικτές στις κοινωνικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, και μέσα από αυτές θα βρείτε κίνητρα για να καταστρώσετε καινούργια σχέδια. Ενδέχεται να ανασυρθούν από το παρελθόν ιστορίες και επαφές που είχαν ξεχαστεί, λόγω καινούργιων υποχρεώσεων. Εκμεταλλευτείτε το γεγονός για να ξανασυναντηθείτε με φίλους ή συνεργάτες που είχατε χαθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διοχετεύστε την ενέργειά σας στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ώστε η αποδοχή των άλλων να λειτουργήσει θετικά και καταλυτικά στους στόχους σας. Βάλτε τις επιθυμίες σας σε μια τάξη και μην παρασυρθείτε από την κινητικότητα που θα υπάρχει γύρω σας. Προσπαθήστε να τα συγκρατήσετε όσο μπορείτε, για να συνεχίσετε να είστε πρωταγωνιστές. Εάν δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις χωρίς εριστικότητα, ζητήστε τη βοήθεια αγαπημένων σας προσώπων που μπορείτε να στηριχθείτε πάνω τους, για να μην καταλήξετε να πολεμάτε τους άλλους και κυρίως τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σχέσεις με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα φαίνεται πως θα παίξουν βασικό ρόλο στη διαμόρφωση της καθημερινότητάς σας και με διάφορους τρόπους θα αποδειχθούν χρήσιμες στις τρέχουσες υποθέσεις σας. Είναι σίγουρο ότι θα έχετε επιτυχία στην επικοινωνία σας με τους άλλους, και αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προνοήσετε για να μην επαναλάβετε τα λάθη του προηγούμενου χρόνου. Κρατήστε τον ενθουσιασμό σας και βάλτε όρια στους άλλους – μέχρι πού μπορούν να σας χρησιμοποιήσουν ή να σας εκμεταλλευτούν.

ΙΧΘΥΣ: Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να επαναλάβετε λάθη που κάνατε. Τα τελευταία γεγονότα σάς υποχρέωσαν να δείτε κατάματα μια αλήθεια που σας ενόχλησε, αλλά και την καρδιά σας να αναγκάζεται να αποσύρει κάποιες δικαιολογίες που χρησιμοποιούσατε μόνιμα, προκειμένου να μην αφήσετε τους άλλους να δουν τις ευαισθησίες σας. Επειδή το μέλημά σας δεν θα είναι η πρόκληση για την πρόκληση, αλλά η αναζήτηση μιας σχέσης που θα προχωρήσει μέσα στον χρόνο, θα αρχίσετε να προσανατολίζεστε σε πιο ήπιες μορφές συνύπαρξης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This