Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Πήγαμε στο γάμο της Ελέτσι επειδή γνωρίζαμε το θύμα»

Must Read

O Kωνσταντίνος Πλεύρης και η Γεωργία Σιακαβάρα ήταν καλεσμένοι στο γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη που έγινε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου.

Το ζευγάρι σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες μεταξύ άλλων σχολίασε και το κάλεσμά του στο συγκεκριμένο γάμο με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη να λέει χαρακτηριστικά: «Η σύντροφος μου είναι πιο μεγάλη και έχει μητρικό φίλτρο απέναντι μου, για αυτό με προστατεύει. Πήγαμε σε έναν γάμο (της Ελέτσι) και γνωρίσαμε το… θύμα. Ο γάμος για μένα είναι ένα απαραίτητο γεγονός για τη διαιώνιση του είδους. Είναι βέβαιο ότι θα παντρευτώ τη σύντροφό μου».

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Γεωργία Σιακαβάρα, αποκάλυψαν πως γνωρίστηκαν σε μια εκδήλωση της λέσχης Lions, ότι εκείνος γνώριζε ποια ήταν από πριν, ενώ όταν ρωτήθηκαν ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχουν λάβει για τα χριστούγεννα εκείνος απάντησε ένα βιβλίο και εκείνη πως δεν της αρέσουν τα δώρα, εκτιμά άλλα πράγματα.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This