Η Σάρα Εσκενάζη ντύθηκε νυφούλα χωρίς να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Must Read

Η Σάρα Εσκενάζη ντύθηκε νύφη και πόζαρε, πλαισιωμένη από τους γονείς της Αλμπέρτο και Μαίρη και τον αδελφό της Λέοντα. Μη φανταστείτε, όμως, πως η ηθοποιός ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Φόρεσε νυφικό για ν’ ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Κνωσός, όπου έκανε πρεμιέρα με την παιδική παράσταση «Ο Πλούτος» του Αριστοφάνη. Το έργο διασκεύασε και σκηνοθέτησε ο πατέρας της Σάρας, η οποία έγινε γνωστή μέσω της συμμετοχής της στο «Survivor» του Σκάι.

Όσο για την πρεμιέρα, παρευρέθηκαν από πρώην survivors, όπως ο Στέλιος Χανταμπάκης με τη γυναίκα του Ολγα Πηλιάκη, μέχρι φίλοι του Αλμπέρτο Εσκενάζη, όπως ο Βασίλης Κούκουρας με τη σύντροφό του Βάνα Ραμπότα.

Δείτε επίσης: Η Εμμανουέλα αποκαλύπτει που μετακομίζει μετά το διαζύγιο και «κεραυνοβολεί» την Ασημίνα (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This