Δημήτρης Σαμόλης: «Έχω υποστεί μπούλινγκ ως παιδί επειδή δεν έπαιζα μπάλα και έκανα παρέα με κορίτσια»

«Ήθελα να πω σε όλους “τώρα με βρίζεται, αλλά κάποια στιγμή θα με αγαπήσετε θέλετε δεν θέλετε”» πρόσθεσε

Must Read

Ο Δημήτρης Σαμόλης έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και μίλησε για το bullying που είχε βιώσει ως παιδί, τη δύσκολη σχέση που είχε με τον πατέρα του και σιγά σιγά λειαίνεται, για τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη καθώς μικρός συμμετείχε στη μελωδία της ευτυχίας αλλά και στο γάμο της Δήμητρας Ματσούκα που ήταν καλεσμένος.

«Η σχέση μου με τον πατέρα μου έχει πολλές προκλήσεις, όσο περνάει ο καιρός λειαίνονται οι γωνίες αυτής της σχέσης και είμαστε πολύ καλύτερα» είπε αρχικά ο Δημήτρης Σαμόλης.

«Έχω υποστεί μπούλινγκ ως παιδί επειδή δεν έπαιζα μπάλα και έκανα παρέα με κορίτσια. Επειδή δεχόμουν μπούλινγκ έβγαλα μια άμυνα και έγινα πολύ σκληρό παιδί, είχα παγώσει για να μη δείχνω τα συναισθήματά μου. Μου έμεινε τραύμα το μπούλινγκ που βίωσα, ευτυχώς υπάρχουν ψυχοθεραπευτές» είπε για τον εκφοβισμό που δέχθηκε όταν ήταν μικρός.

«Οι δικοί μου δεν ήθελαν να ασχοληθώ με την υποκριτική, ειδικά ο μπαμπάς μου ήταν κάθετος. Ήθελα να γίνω ηθοποιός για να πάρω την αγάπη που ένιωθα ότι μου λείπει. Ήθελα να πω σε όλους “τώρα με βρίζετε, αλλά κάποια στιγμή θα με αγαπήσετε θέλετε δεν θέλετε”. Οι γονείς μου έχουν καταλάβει τα λάθη τους, σε κάποιες φάσεις όμως με θεωρούν υπερβολικό» ανέφερε σχετικά με τη σχέση του με τους γονείς του.

Για τη Δήμητρα Ματσούκα δήλωσε: «Το παντρέψαμε το κορίτσι, ήμασταν φειδωλοί στον τρόπο που το αντιμετωπίσαμε, είναι πολύ ερωτευμένα τα παιδιά». Αναφέρθηκε επίσης και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη καθώς όταν ήταν μικρός συμμετείχε στην “Μελωδία της ευτυχίας” τονίζοντας πως γι αυτό τον βοήθησε η μητέρα του ενώ ο πατέρας του ήταν αντίθετος και ανέφερε όσα θυμήθηκε για την εθνική μας σταρ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This