Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Επιλεκτικό το #metoo στην Ελλάδα, το καλέσαμε σε πραγματικά περιστατικά και δεν εμφανίστηκε»

«Όλοι κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και με το που κλείνουν οι κάμερες, όλοι τα συζητάνε. Στην πραγματικότητα και στην ουσία τι γίνεται; Τίποτα.» είπε μεταξύ άλλων

Must Read

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και μεταξύ άλλων σχολίασε τις απόψεις του Παύλου Χαϊκάλη για το #metoo ενώ αποκάλυψε αν θα τη δούμε κάπου τηλεοπτικά.

«Δυστυχώς ή ευτυχώς θα συμφωνήσω, γιατί τα πραγματικά θύματα που είμαστε, δεν έχουμε μιλήσει ποτέ. Το metoo στην Ελλάδα είναι για τα σκουπίδια και είναι πραγματικότητα και δεν με ενδιαφέρει. Να έρθει ο οποιοσδήποτε να μου πει το οτιδήποτε. Έχουμε καλέσει το metoo σε πραγματικά περιστατικά και δεν εμφανίστηκε ποτέ. Όλοι κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και με το που κλείνουν οι κάμερες, όλοι τα συζητάνε. Στην πραγματικότητα και στην ουσία τι γίνεται; Τίποτα. Επιλεκτικό το metoo στην Ελλάδα. Επιλεκτικά όλα» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

 

«Δε θα ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικά διότι δεν θα ήθελα να πάρω τη θέση κανενός ανθρώπου ο οποίος σπουδάζει και μαθαίνει αυτό το πράγμα τόσα χρόνια. Δεν θα μπορούσα να είμαι στο My Style Rocks, γιατί δεν ξέρω από styling. Ακόμα και στην προσωπική μου ζωή, δεν ξέρω να ντυθώ σωστά. Αυτή η θέση θα ταίριαζε καλύτερα στην Παναγιώταρου και στην Emilia Vodos» είπε σχετικά με το αν θα τη δούμε κάπου τηλεοπτικά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This