Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Η αισιοδοξία σας θα κινείται σε τόσο υψηλά επίπεδα, που δύσκολα θα χάσει την έντασή της. Κάντε ακόμα μια φορά αυτό που νιώθετε, ακόμα και αν θα έχετε διαφορετικό προσανατολισμό.

ΤΑΥΡΟΣ: Θέλοντας να είστε αυτεξούσιοι, στρέφετε περισσότερη δύναμη μέσα σας παρά προς τα έξω. Προσπαθήστε να κάνετε κινήσεις που ξέρετε πως θα σας βλάψουν λιγότερο μακροπρόθεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ερωτικές ανακατατάξεις που θα γίνουν μέσα σας θα γεμίσουν ουσιαστικά τον χρόνο σας. Επιστρατεύστε την εντιμότητά σας, για να είστε πιο συνεπείς απέναντι στον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας θα αλλάξουν και θα έχετε την ανάγκη να επιλέξετε εκείνους που είναι πραγματικά δημιουργικοί και θα σας βοηθήσουν.

ΛΕΩΝ: Προγραμματίστε τις υπάρχουσες οικονομικές σας εκκρεμότητες χωρίς να επαφίεστε στην καλή διάθεση των συνεργατών σας. Οσοι έχετε τη δυνατότητα να φύγετε για διακοπές, κάντε το τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αισιοδοξία σας δεν θα πρέπει να σας παρασύρει σε καταχρήσεις. Το σεξαπίλ σας θα προκαλεί ερωτικό ενδιαφέρον και ο αισθησιασμός σας θα είναι μια πρόκληση.

ΖΥΓΟΣ: Η καλή επικοινωνία σας θα ευνοεί τη βιτρίνα της προσωπικότητάς σας. Το ελκυστικό παρουσιαστικό, οι κινήσεις σας αλλά και ο τρόπος συμπεριφοράς σας θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα εξακολουθούν να περιέχουν ανταγωνισμούς και εντάσεις. Οι προοπτικές για κάτι νέο και αποδοτικό είναι πολύ μεγάλες, γι’ αυτό ενεργήστε κατάλληλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να είστε γρήγοροι και αποτελεσματικοί, εξετάζοντας αυτά που μπορείτε να καλλιεργήσετε και αυτά που παρουσιάζουν ανυπέρβλητα προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προωθήστε οποιαδήποτε ιδέα που θα μπορούσε να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας, καθώς ο στόχος σας δεν είναι η εξέλιξη σε κάποιον συγκεκριμένο τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η κατανόηση και η υπομονή χωρίς πείσματα και αντιπαραθέσεις μπορούν να κάνουν το θαύμα τους και να φέρουν την αίσθηση μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας.

ΙΧΘΥΣ: Ευνοούνται τα μικρά και σταθερά, ενώ στις δύσκολες και σοβαρές περιπτώσεις που ίσως αντιμετωπίσετε, θυμηθείτε ότι το χιούμορ κάνει θαύματα και η γενναιοδωρία σας ανοίγει νέους δρόμους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This