Εικαστικό ραντεβού στην Ντόχα για πρίγκιπα Νικόλαο και Τατιάνα Μπλάτνικ

Must Read

Μετά το σύντομο ταξίδι της στο Ντάλας, η καλλονή Τατιάνα Μπλάτνικ προσγειώθηκε στην Ντόχα, όπου ο σύζυγός της, πρίγκιπας Νικόλαος, ύστερα από πρόσκληση της κόρης του πρώην εμίρη του Κατάρ Σέικα Μαγιάσα εγκαινίασε την έκθεση φωτογραφίας του με τίτλο «Aegean Desert», την οποία επιμελήθηκε η Ελληνίδα curator Μαριλένα Κουτσούκου.

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στη νέα δουλειά του ξεδιπλώνει την αγάπη του για τη φωτογραφία, με χαρακτηριστικά καρέ από το Αιγαίο και την έρημο.

«Παρών» στα εγκαίνια του πολιτιστικού ιδρύματος Κατάρα στην Ντόχα ήταν και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, που βρέθηκε στην αραβική χώρα για επαφές, εν όψει του Μουντιάλ του 2022.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This