Γιάννης Ζουγανέλης για Βασίλη Καρρά: «Ήταν λαϊκός ποιητής, με διάθεση αλληλεγγύης»

Τι ανέφερε για την γνωριμίας τους

Must Read

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον Βασίλη Καρρά ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την παραμονή των Χριστουγέννων, βυθίζοντας στην θλίψη τους απανταχού θαυμαστές τους.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΡΤ ανέφερε:

«Σας ευχαριστώ που μου δίνετε τη δυνατότητα να μιλήσω για μια εξέχουσα προσωπικότητα, ένα μελίσσι ανθρώπων. Όπου βρισκόταν δημιουργούσε φίλους. Είχε τη διάθεση μοιράσματος, αλληλεγγύης. Ήταν λαϊκός ποιητής, έγραφε, σκεφτόταν, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι το μέτρο του ήταν το πώς θα κάνει τους ανθρώπους να περάσουν όμορφα και να γλεντήσουν. Ένας άνθρωπος με τέτοια προσφορά που δεν την επικοινωνούσε προς τα έξω».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφέρθηκε και στην γνωριμία με τον «Άρχοντας της καψούρας».

«Γνωριστήκαμε το 1991, παίξαμε μαζί σ’ έναν χώρο κοντά στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης. Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Τότε δεν ήταν ευρέως γνωστός, στη Θεσσαλονίκη όμως τον ξέρανε και ήταν αγαπητός, μετά ήρθε στην Αθήνα και έγινε γνωστός και εκτός συνόρων, τον αγαπούσαν όλοι πάρα πολύ».

Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής μίλησε και για την ιδιαίτερη προσωπικότητα του εκλιπόντα ο οποίος έδειχνε πάντα μια διάθεση προσφοράς.

«Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο να είναι πραγματικά συνάδελφος σε όλη τη διαδικασία της ζωής και όχι μόνο στη συνύπαρξη πάνω σε μια μουσική σκηνή ή στις πίστες, το ειδικό βάρος των ανθρώπων πρέπει να το ανακαλύπτουμε όταν ζουν. Κάποιες φορές, όταν φεύγουν οι άνθρωποι, εξιδανικεύονται. Ο Βασίλης Καρράς ήταν από τις εξαιρέσεις, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Αγαπούσε τα παιδιά. Έβαζε πολλές φορές το κεφάλι του στη διαδικασία να διεκδικήσει πράγματα γι’ αυτά. Ήταν περίπτωση ανθρώπου».

Δείτε τις δηλώσεις του:

Δείτε επίσης:

Το «τελευταίο χειροκρότημα» στον Βασίλη Καρρά: Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα – Σήμερα η εξόδιος ακολουθία, αύριο η ταφή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This