Ξεσπά η Γωγώ Γαρυφάλλου για το βίντεο στα μπουζούκια 6 ημέρες μετά τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη: «Πέσανε να φάνε την Αννούλα»

Must Read

Αντιδράσεις προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο που δείχνει την αδερφή του Νίκου Φλωρινιώτη, Αννούλα και την καλύτερή τους φίλη Γωγώ Γαρυφάλλου να διασκεδάζουν σε νυχτερινό κέντρο, 6 ημέρες μετά τον χαμό του τραγουδιστή που νικήθηκε από καρκίνο.

Οι εικόνες αυτές που έρχονται σε αντίθεση με τα στιγμιότυπα πόνου και σπαραγμού στην κηδεία, προκάλεσαν ποικίλα σχόλια, με την Γωγώ Γαρυφάλλου να ξεσπά στους δημοσιογράφους για τις επιθέσεις που δέχτηκαν η ίδια και η αδερφή του αδικοχαμένου Νίκου.

«Δύσκολα τα Χριστούγεννα και έχουμε ακούσει τα εξ’ αμάξης. Μαύρα κατάμαυρα γενέθλια ήταν και να πω ότι δεν οργάνωσα γενέθλια» δήλωσε η φίλη της οικογένειας Φλωρινιώτη μιλώντας στο Star.



Φανερά ενοχλημένη, η ίδια περιέγραψε ότι μαζί με την φίλη της Άννα, αποδέχτηκαν την πρόταση ενός φιλικού ζευγαριού να βρεθούν στο μαγαζί, ενώ διευκρίνισε ότι δεν υπήρχε κλίμα διασκέδασης και δεν γιόρτασαν τα γενέθλιά της.

«Εκείνη τη μέρα δουλεύαμε με την Άννα και καθώς τελείωσε η βραδιά για το δικό μας μαγαζί και έχουμε ένα φιλικό ζευγάρι που μας αγαπάει πάρα πολύ. Και μας είπε “όχι δεν θα μείνετε έτσι άγιες μέρες, να έρθετε” και μας έστελναν μηνύματα. Η Άννα εκείνη τη μέρα δεν ήταν καθόλου καλά και δεν έκανα κανένα πάρτι ούτε στα τραπέζια χόρευα. Απλά η φίλη μας ανέβασε το στόρι που η Καρουσάκη μου λέει το “χρόνια πολλά” χωρίς τούρτα και μετά βρέθηκε όλος ο κόσμος να λέει “πώς πενθούν έτσι;”. Και στην τελική και τι τους νοιάζει κιόλας; Ούτε γενέθλια κάναμε, ούτε χαρές έχουμε» συνέχισε η Γωγώ Γαρυφάλλου και πρόσθεσε: «Εμένα με πήρε η Άννα και μου είπε τον χαμό που έχει γίνει. Όταν λοιπόν αντιλήφθηκα τι έγινε, προσωπικά τρελάθηκα. Η Άννα είναι χάλια, έχει να βιώσει και όλο αυτό. Εγώ σαν κουμπάρα και φίλη της έχω το χρέος να την κάνω να χαμογελάει. Να της δώσω μία να πέσει περισσότερο;»



Νωρίτερα, η ίδια μίλησε και στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» εκφράζοντας τον θυμό της:

«Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη. Να τα πούμε τα πράγματα όπως έχουν με τη σειρά. Να πούμε ότι η Αννούλα έχει τεράστια άρνηση ότι έχει χάσει τον αδερφό της. Μου μιλάει σαν να είναι εδώ ο Νίκος. Πέσανε να φάνε την Αννούλα χωρίς να ξέρει ο καθένας πώς βιώνει το πένθος του» είπε και πρόσθεσε: «Δεν καταλαβαίνει ο κόσμος, γράφουν πικρόχολα σχόλια, γίνονται επικριτές, χωρίς να ξέρουν πώς πληγώνουν ακόμη περισσότερο τον άλλον. Πάει ο κάθε πικραμένος και γράφει “Δεν ντρέπεσαι, πάλι καλά που έβαλες μαύρα να δείξεις το πένθος”. Ο καθένας πενθεί όπως εκείνος νιώθει. Η Αννούλα πονάει πάρα πολύ και εγώ είμαι κουμπάρα της και κάνω το χρέος μου να χαμογελάει».



 

Δείτε επίσης:

Γωγώ Γαρυφάλλου: «Έχουμε άρνηση στο πένθος» – Έξοδος με την Αννούλα Φλωρινιώτη λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This