Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Σας αρέσει να είστε οι πρωταγωνιστές στις σχέσεις σας, και το δείχνετε. Καλό είναι να κρατάτε αποστάσεις από τους άλλους, αλλά να είστε και διαθέσιμοι να ακούσετε τα προβλήματά τους – όπως σας ακούνε και αυτοί όταν το έχετε ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρατήστε τις ισορροπίες και μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να χάσει τον έλεγχο, όταν θα βρεθείτε σε δύσκολες συνθήκες. Μιλήστε με το ταίρι σας και ξεκαθαρίστε την κατάσταση, αν νιώθετε ότι θυσιάζεστε και αυτό αδιαφορεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι προσπάθειες που θα κάνετε για να ανανεώσετε τη σχέση σας θα είναι εντυπωσιακές, ενώ παράλληλα με τη δική σας καλή διάθεση, θα σας οδηγήσουν σε ένα εντελώς διαφορετικό συναισθηματικό πεδίο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια σημαντική διαχωριστική γραμμή μεταξύ παρελθόντος και μέλλοντος θα είναι καθοριστική από την πλευρά σας για να μπορέσετε να αποφύγετε συνειδητά τις συγκρούσεις αυτόν τον μήνα με τον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Μη δίνετε δικαιώματα για σχόλια σε κακόβουλα άτομα και μην ανεχτείτε λόγια που δεν σας τιμούν. Η αναστάτωση και ο εκνευρισμός θα είναι σε πρώτο πλάνο και αυτό θα επηρεάζει την ψυχολογία σας αρκετά, γι’ αυτό δώστε βαρύτητα στις φιλικές και τις προσωπικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν βλέπετε πως μέρα με τη μέρα οι ερωτήσεις για την προσωπική σας ζωή αυξάνονται, βάλτε όρια. Πρέπει οπωσδήποτε να περιορίσετε τον εγωισμό σας, γιατί θολώνει την κρίση σας. Μην παίζετε παιχνίδια που σας βάζουν σε φαύλους κύκλους και τα οποία σας κουράζουν ψυχολογικά.

ΖΥΓΟΣ: Αν θέλετε να καταλαβαίνετε αυτά που σας λένε οι άλλοι, προσέξτε όσα σας λένε. Αποφασίστε να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό και να είστε γνώστες των δεδομένων. Φροντίστε να μη δώσετε δικαιώματα για σχόλια, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε με καινούργιες δραστηριότητες, που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο όμορφα. Μην υποχωρήσετε σε θέσεις και απόψεις που έχετε εδώ και καιρό. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να βάλετε σε τάξη τις δουλειές που πρέπει να κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν συνεχίσετε να είστε αδιάφοροι απέναντι στις ανάγκες του συντρόφου σας, εκείνος θα αρχίσει να αναρωτιέται για διάφορα. Εάν αντιλαμβάνεστε πως τα πράγματα έχουν αρχίσει να περιπλέκονται, βάλτε τη λογική σας να δουλέψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας βοηθήσει για να μπορέσετε να κινηθείτε σωστά. Επειδή μόνο εσείς γνωρίζετε το συμφέρον σας, μην αφήσετε τους άλλους να αποφασίσουν για εσάς. Από το να κολλάτε στα ίδια και τα ίδια, ετοιμάστε τα πράγματά σας και πηγαίνετε ένα ταξίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη συζητάτε με ανθρώπους που δεν μπορούν να σας καταλάβουν, αλλά θα σας μπερδέψουν περισσότερο. Αποφύγετε όσους σας κουράζουν με την περίεργη και άστατη συμπεριφορά τους. Μην περιμένετε βοήθεια από ανθρώπους που δεν βοηθούν κανέναν χωρίς προσωπικό όφελος.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα παρακινηθείτε να γίνετε πιο πρακτικοί και να δραστηριοποιηθείτε για το συμφέρον σας σε όποιο επίπεδο χρειάζεται. Τα θέματα που έχετε να προωθήσετε θα είναι αρκετά και ειδικά αυτά που έως τώρα δεν είχατε θέσει ως πρώτη προτεραιότητά σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This