Ξέσπασε η Άννα Φλωρινιώτη: «Σκοτώστε με! Είμαι με ηρεμιστικά και όλο το βράδυ πίνω»

Οι πρώτες της δηλώσεις μετά το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Must Read

Το βίντεο με την Αννούλα Φλωρινιώτη και την κολλητή της Γωγώ Γαρυφάλλου να διασκεδάσουν σε νυχτερινό κέντρο με αφορμή τα γενέθλια της πρώτης, λίγες ημέρες μετά τον τραγικό χαμό του αδερφού της Νίκου Φλωρινιώτη που νικήθηκε από καρκίνο στα 39 του, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Τα σχόλια έπεσαν «βροχή» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την αδερφή του αδικοχαμένου τραγουδιστή να παίρνει θέση, ξεσπώντας κατά όσων την κρίνουν για την παρουσία της στο κέντρο διασκέδασης.

«Έχω μεγάλο πόνο και μόνο εγώ μπορώ να καταλάβω. Δεν μπορεί κανείς να μπει στη θέση μου να δει πώς είναι δύο άνθρωποι που λάτρευα και στήριζα το μέλλον μου πάνω τους ότι δεν θα τους έχω πια στη ζωή μου. Δεν μπορώ ούτε εγώ η ίδια να το καταλάβω ακόμα. Έχω άρνηση μεγάλη. Δεν ήθελα ποτέ να κάνω οικογένεια, γιατί έλεγα παντού ότι έχω την οικογένειά μου και μέχρι πριν δύο εβδομάδες ο αδερφός μου μου έλεγε “εγώ είμαι εδώ, δίπλα σου ό,τι και να γίνει, είμαι στήριγμά σου, δεν θα φοβάσαι τίποτα” και έπαθε αυτό. Ακόμα και τώρα με σταματάνε στο δρόμο οι άνθρωποι και μου λένε “Θεός σχωρέστον” και είναι σαν να με τινάζει ρεύμα, τρελαίνομαι, θέλω να τους σκοτώσω» δήλωσε η Άννα Γλωρινιώτη μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».



Όπως τόνισε η ίδια, όλες αυτές τις μέρες παίρνει ηρεμιστικά και προσπαθεί να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητά της: «Δεν το δέχομαι αυτό που μου έχει συμβεί. Δεν μπορώ να πάω σπίτι μου. Συγχωρέστε με, σκοτώστε με. Τι να σας πω; Να ζητήσω συγγνώμη από όλους, αλλά δεν μπορώ να το διαχειριστώ διαφορετικά. Όλη μέρα είμαι με ηρεμιστικά και όλο το βράδυ πίνω. Δουλεύω όλη μέρα. Κατευθείαν μετά την κηδεία πήγα στη δουλειά. Έχω ανάγκη από λεφτά. Κατά τα ψέματα. Μπορεί ο πατέρας μου να μου άφησε μια μεγάλη περιουσία, αλλά για να την πάρω πάνω μου και να τα έχω όλα στην εντέλεια, θέλω άλλη μία περιουσία να βρω. Τι θα κάνω; Μόνη μου είμαι. Ότι είπα χρόνια πολλά στην κουμπάρα μου που έτυχε εκείνη την ώρα και της έκαναν έκπληξη και είπα μία βλακεία και χαμογέλασα, ήταν τόσο τραγικό που έπεσαν όλοι να με φάνε ότι διασκεδάζω και χαμογελάω;».

Καταρρακωμένη η Άννα Φλωρινιώτη πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Του χάιδευα το χέρι την ώρα που έφυγε, σαν αγγελούδι έφυγε. Να ζητήσω ένα δημόσιο συγγνώμη αν δεν πενθώ με τον τρόπο που πενθούν οι άλλοι. Συγγνώμη, κρεμάστε με. Τι να σας πω».

Δείτε επίσης:

Ξεσπά η Γωγώ Γαρυφάλλου για το βίντεο στα μπουζούκια 6 ημέρες μετά τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη: «Πέσανε να φάνε την Αννούλα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This