Στέλιος Παρλιάρος: «Έλεγαν ότι θα κολλούσαν AIDS στο μαγαζί μου»

Αιτία για τον «πόλεμο» που δέχτηκε, η φιλία του με τον Billy Bo,

Must Read

Για την «σκοτεινή» περίοδο όπου δέχτηκε «πόλεμο» με αφορμή την δυνατή του φιλία με τον Billy Bo, μίλησε ο Στέλιος Παρλιάρος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Στούντιο4».

Ο διάσημος ζαχαροπλάστης που μόχθησε για να βρεθεί στην κορυφή, δεν το έβαλε κάτω και ξεκίνησε να χτίζει την καριέρα του από την αρχή όταν βρέθηκαν εμπόδια στην πορεία του.

«Ποτέ δεν καβάλησα το καλάμι, πολύ φυσιολογικά θεωρούσα τα πάντα, οπότε όση επιτυχία μου ερχόταν, τόσο πιο πολύ δούλευα. Σαφώς ήρθαν και χρήματα, αλλά δεν τα είχα καλά με τα οικονομικά και ένα πιτσιρίκι τότε, που ήμουν, που να τα καταλάβει. Γιατί το βράδυ ήθελα να βγω, πήγαινα και κοιμόμουν κάτω από τον πάγκο στο εργαστήριο, το πρωί έπαιρνα την κρέμα και συνέχιζα και δούλευα» ανέφερε ο Στέλιος Παρλιάρος και έπειτα αναφέρθηκε στα προβλήματα που εμφανίστηκαν όταν ο καλός του φίλος και σχεδιαστής μόδας, Billy Bo άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 33 ετών, νικημένος από το AIDS.



«Τότε στα ’80s ξεκίνησαν και τα προβλήματα όταν πέθανε ο Billy Bo και εγώ είχα ανοίξει το εργαστήριο κοντά του. Ήξερε η Αθήνα ότι κάναμε παρέα και στη Μύκονο και όλα αυτά οπότε, όταν έμαθαν ότι ο Μπίλι Μπο είχε AIDS, κάποιοι έλεγαν “σε αυτό το μαγαζί μην πηγαίνετε, γιατί θα κολλήσετε”. Βεβαίως αυτό έγινε και σε μένα γιατί ήταν ρατσισμός το AIDS τότε» περιέγραψε ο Στέλιος Παρλιάρος και πρόσθεσε: «Φόβος και τρόμος… “Δεν θα πας στον Παρλιάρο να φας γλυκό”. Σιγά σιγά όμως ηρέμησε αυτό και εγώ άρχισα να αλλάζω γιατί προσπαθούσα να δω τι θα κάνω. Έκλεισα το μαγαζί, πήγα κάπου αλλού, συνεργάστηκα και μετά από το 2004 που έφυγα εντελώς από αυτό το όνομα που «έχτισα» άλλαξε όλη η πορεία μου. Έγινα ένας άλλος άνθρωπος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This