H Eλένη Φουρέιρα ανέβασε ένα βίντεο με ευχές, όμως όλοι στάθηκαν στον πίνακα του Sonke πίσω της

O Sonke είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες street artists και έργα του πωλούνται σε μεγάλες γκαλερί παγκοσμίως

Must Read

H Ελένη Φουρέιρα θέλησε να αποχαιρετήσει το 2023 και να υποδεχθεί το 2024 με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το έκανε μπροστά από ένα έργο του street artist Sonke. Ή ξέρει από τέχνη, ή έχει πολύ ψαγμένο διακοσμητή.

Από την Έλενα Φάκου

«Χρόνια πολλά!! Καλή χρονιά, με υγεία εύχομαι σε όλους! Το 2024 να είναι η καλύτερη χρονιά της ζωής σας. Κάνω αυτό το Story γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν έχω χρόνο, όχι να κάνω post και βίντεο με το 2023, αν ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου, που για μένα ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου γιατί ήρθε στη ζωή ο γιος μου. Πραγματικά δεν προλαβαίνω ούτε να κοιμηθώ. Σας εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία!», είπε η Ελένη Φουρέιρα φουριόζα στο βίντεο που ανέβασε και πίσω της φαίνεται ένας χαρακτηριστικός πίνακας του street artist Sonke a.k.a Αλέξη Σκουταριώτη, ο οποίος ζωγραφίζει τα κορίτσια με τα μακριά όμορφα μαύρα μαλλιά που μπορεί να έχει πάρει το μάτι σας σε κάποιο τοίχο του κέντρου της πόλης ή σε μια από τις γκαλερί που εκτίθενται οι πίνακές του.

Ποιός είναι όμως ο Sonke;

Περπατώντας στα Εξάρχεια, βλέπεις συχνά στους τοίχους ζωγραφιές με τα κορίτσια του Sonke. Είναι αυτά τα μελαγχολικά κορίτσια με τα μακριά κυματιστά μαύρα μαλλιά που συνοδεύονται από κατακόκκινες καρδιές και πολιτικοκοινωνικά μηνύματα. Τα χαρακτηρίζει ένας ρομαντισμός, τραβάνε τα βλέματα, μαλακώνουν τις καρδιές. Οι γείτονές τους τα προσέχουν και τα σέβονται, οι περαστικοί τα φωτογραφίζουν, ο Δήμος Αθηναίων λυγίζει μπροστά στην ομορφιά τους και δεν σβήνει τα ίδια, μονάχα τα συνθήματα που τα συνοδεύουν.

Ο Αλέξανδρος Σκουταριώτης aka Sonke είναι ένας street art καλλιτέχνης με πολύ χαρακτηριστικά σχέδια. Τα έργα του έχουν ξεφύγει από τους τοίχους και έχουν μπει σε μεγάλες γκαλερί κατακτώντας αξιοκρατικά μια θέση δίπλα σε έργα τέχνης που δεν έχουν σχέση με το καλλιτεχνικό ρεύμα που πρεσβεύει ο ίδιος.

Ο ίδιος δεν αγαπά τη δημοσιότητα, είναι εσωστρεφής και μιλά περισσότερο ζωγραφίζοντας.
Ο Sonke εμπνέεται από τον έρωτα, αυτόν που συναντάς σε κάθε γωνιά της πόλης, εκεί που ένα ζευγάρι θα ανταλλάξει ένα φιλί ή θα τσακωθεί για σημαντική ή ασήμαντη αιτία. Οι κόκκινες καρδιές του χτυπούν στο κέντρο της πόλης εκεί που ούτως ή άλλως χτυπά και ο παλμός της πρωτεύουσας. Όχι,δεν ζωγραφίζει στα προάστεια. Τα προάστεια δεν αποτελούν καμβά του. Επιλέγει μονάχα να φωτίσει σκοτεινά στενά του κέντρου με εικόνες αγάπης και φράσεις ελπίδας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This