Rob James Seymour: Ο σωσίας του Κώστα Φραγκολιά μπαίνει στο Survivor

Must Read

To Survivor 2024 κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου και τα τρέιλερ με τους “μαχητές” και “διασήμους” έχουν ήδη κυκλοφορήσει συστήνοντάς μας νέα πρόσωπα και θυμίζοντάς μας παλαιότερους παίκτες οι οποίοι συμμετέχουν ξανά στο reality επιβίωσης.

Στην ομάδα των “μαχητών” αίσθηση προκάλεσε ήδη ο 28χρονος Rob James Seymour, ένα μοντέλο από τη Σκωτία, ο οποίος αρκετοί παρατήρησαν πως μοιάζει αρκετά με τον Κώστα Φραγκολιά, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ως “σωσία” του.

Όταν ο Rob James Seymour ρωτήθηκε για το αν θεωρεί ότι μοιάζει με τον Κώστα Φραγκολιά απάντησε: «Ναι, ναι μου το έχουν πει. Ισχύει. Μου το έχουν πει άπειρες φορές».

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή “Happy Day” με τον Κώστα Φραγκολιά να μένει άφωνος με την ομοιότητα που έχει με τον παίκτη του Survivor.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This