Η Κατερίνα Στικούδη απάντησε ενοχλημένη στο αν θα γεννήσει φυσιολογικά ή με καισαρική

Must Read

H Κατερίνα Στικούδη, βρίσκεται στο τρίτο τρίμηνο της δεύτερης εγκυμοσύνης της και μετράει αντίστροφα μέχρι να φέρει στον κόσμο το δεύτερο γιο της, καρπό του έρωτά της με το σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη.

Η Κατερίνα Στικούδη έχει μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και τη βλέπουμε πολύ συχνά έξω, ενώ μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους ακολούθους της στα social media.

Σε μια από αυτές τις τελευταίες αναρτήσεις της στο Tik Tok αναφέρθηκε σε μια ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με τον τοκετό της, που κάποι@ τη ρώτησε αν θα γεννήσει φυσιολογικά ή με καισαρική και η ίδια απάντησε ενοχλημένη.

«Φυσικά από ενδιαφέρον ρωτάς “Θα γεννήσεις φυσιολογικά ή με καισαρική;” και αλλάζει ο τόνος της φωνής από το φυσιολογικά στην καισαρική. Θα γεννήσω όπως πρέπει. Δε θα σε ρωτήσω. Δεν είναι διαγωνισμός ποιος το κάνει καλύτερα», είπε η Κατερίνα Στικούδη στο βίντεο που κοινοποίησε.

@stikouditok Ποιος το κανει καλυτερα ? 🤯🤯 #foryourpage #xyzbca #fyp #stikouditok #pregnant🤰 #tiltok #babyboom ♬ πρωτότυπος ήχος – Κατερίνα Στικούδη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This