Τι είναι η υπερακουσία και η μισοφωνία που έχει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στ αυτιά της;

«Έχω αγκαλιάσει, έχω αγαπήσει κι έχω αποδεχτεί το πρόβλημά μου» είπε η ίδια

Must Read

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή της έξοδο και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και απάντησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με τα αυτιά της.

«Η καινούργια χρονιά ξεκίνησε με τούμπα. Πριν βγω στη σκηνή έπεσα και χτύπησα, οπότε ακυρώθηκε η παράσταση. Ήταν αδύνατο να παίξω. Γέλασα πολύ που έγραψαν “ξεχάστε τις καμπύλες της Πηνελόπης”, πείτε μου πώς θέλετε να είμαι. Δεν ασχολούμαι με τα κιλά, έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Το πρόβλημα με το αυτί μου δεν θα τελειώσει ποτέ. Είναι μια πάθηση που επειδή δεν φαίνεται, ο κόσμος νομίζει ότι είσαι καλά. Έχω αγκαλιάσει, έχω αγαπήσει κι έχω αποδεχτεί το πρόβλημά μου. Στο ένα αυτί μου έχω υπερακουσία και στο άλλο μισοφωνία. Ακούω πολλούς ήχους ταυτόχρονα» είπε σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα αυτιά της.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This