Ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε Δήμητρα Κατσαφάδου: Πως το σχολίασε η ίδια;

Σατιρίζει ένα βίντεο που είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok η Δήμητρα Κατσαφάδου στο οποίο αναφέρεται στο βάρος της

Must Read

Ο Τάκης Ζαχαράτος, γνωστός για τις επιτυχημένες μιμήσεις του, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στο οποίο μεταμορφώθηκε στη γνωστή επιχειρηματία Δήμητρα Κατσαφάδου.

Στο βίντεο αυτό, ο Τάκης Ζαχαράτος σατιρίζει ένα άλλο βίντεο το οποίο είχε ανεβάσει στο Tik Tok η Δήμητρα Κατσαφάδου, στο οποίο αναφέρεται στα κιλά της. Ουσιαστικά μια διαδικτυακή της φίλη της λέει πως αδυνάτισε και η επιχειρηματίας εκστασιάζεται, την χιλιοευχαριστεί και της κάνει δώρο όποιο προϊόν προτιμά από τη συλλογή της.

@dimitrakatsafaadou Αγάπη μου! 😂 #lavieenrose #dimitrakatsafadou #katsafadou #tiktokgreece #foryou #foryourpage #foryoupage #fy #fyp #fypgreece #tiktok #greek #viral #video #greece🇬🇷 #cyprus🇨🇾 ♬ suara asli – Δήμητρα Κατσαφάδου

Ο Τάκης Ζαχαράτος αντιστρέφει την κατάσταση και προσποιείται πως κάποια υποτίθεται ότι είπε στη Δήμητρα Κατσαφάδου ότι πάχυνε με την αντίδρασή της να είναι οργισμένα αστεία: «Τι; Πάχυνα; Φτου σου κάργ**, φτου σου σκρό**, που είπες ότι πάχυνα», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Τάκης Ζαχαράτος, ενώ στη συνέχεια, απευθύνεται στην make-up artist του, ρωτώντας την αν τελικά, πάχυνε. Όταν εκείνη του απαντά «όχι», της φωνάζει: «Αγάπη μου, αγάπη μου». 

Στη λεζάντα ο Τάκης Ζαχαράτος έγραψε: Λυσσάξατε όλες ότι πάχυνα!!!! Όχι αγαπη μου είμαι αυθεντική καλονη και αφιλτραριστη @katsafadou και άμα δεν με πιστευτέ ελάτε 2 Φεβρουαρίου Θεσσαλονικαρα @vergina_theatro να τσεκάρετε άπο κοντά και με τις ζυγαριές σας αρκετά 😂😂😂😂.

 

Η Δήμητρα Κατσαφάδου άφησε το δικό της σχόλιο στο βίντεο, γράφοντάς του από κάτω: «Μα λέω κι εγώ που είναι ο φίλος μου??? Μου έλειψες!!! Πανάθεμά σε!!! 😂🤣🔥».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This