Νανά Βενέτη: «Ο πατέρας μου δεν ήθελε να αισθανθεί άβολα με την κόρη του! Γι’ αυτό έχασα πολύ ωραίους ρόλους»

«Οι γονείς μου ήταν συνεχώς από κοντά, αρκετά πουριτανοί και δεν μου έδιναν καμία ελευθερία. Ήμουν αρκετά καταπιεσμένη σαν παιδί», εκμυστηρεύτηκε η ηθοποιός.

Must Read

Η Νανά Βενέτη θεωρείται ένα από από τα πιο διάσημα sex symbols της δεκαετίας του ’80 και είχε σημειώσει μεγάλη καριέρα στον χώρο της υποκριτικής. Ωστόσο η ίδια αποφάσισε να απέχει από τον καλλιτεχνικό χώρο και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Για τα παιδικά της χρόνια αλλά και για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός μίλησε η Νανά Βενέτη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ενώ αποκάλυψε τον λόγο που άφησε ορισμένους καλούς ρόλους να της φύγουν από τα χέρια.

«Είχα πάρα πολύ ωραία παιδικά χρόνια πολύ ανέμελα, ωραία ατμόσφαιρα, μια ωραία ελληνική μεσοαστική οικογένεια. Οι γονείς μου ήταν συνεχώς από κοντά, αρκετά πουριτανοί και δεν μου έδιναν καμία ελευθερία. Ήμουν αρκετά καταπιεσμένη σαν παιδί γι’ αυτό και, όταν αποφάσισα να πάρω τη ζωή μου στα χέρια μου, αισθάνθηκα μια φοβερή ελευθερία», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

«Πήρα μέρος σε οντισιόν για το θέατρο Χατζηχρήστου και το τελευταίο πράγμα που φανταζόμουν τότε ήταν ότι θα με πάρουν. Οι γονείς μου επίσης δεν το πίστευαν. Μέχρι να υπογράψω βέβαια δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα παίξω με τον Χατζηχρήστο», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Μου είχε πει ο πατέρας μου, “πρόσεξε, δεν θέλω ποτέ να κάνεις κάτι το οποίο θα μας κάνει να ντρεπόμαστε για σένα”. Ήξερα ότι δεν ήθελε να κάνω γυμνό, δεν ήθελε να κάνω τολμηρές σκηνές, δεν ήθελε γενικώς να αισθανθεί άβολα με την κόρη του. Έχασα πολύ ωραίους ρόλους, σημαντικούς και στο θέατρο και στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, που μπορεί να είχαν κάποια τολμηρή σκηνή» πρόσθεσε στην συνέχεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This