Περιπέτεια υγείας για τον Στέλιο Διονυσίου!

Εξηγεί στην «Espresso» γιατί απουσίαζε από το πλευρό της Μαρινέλλας στις εμφανίσεις τους στο ΝΟΧ

Must Read

Περιπέτεια για τον Στέλιο Διονυσίου. Η απουσία του γνωστού τραγουδιστή από το πλευρό της Μαρινέλλας στο Nox το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, όταν επισκέφθηκε το νυχτερινό μαγαζί και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα, προκάλεσε ερωτήματα στους θαυμαστές του, ορισμένοι εκ των οποίων ανησύχησαν κιόλας.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Στη θέση του γιου του αξέχαστου Στράτου βρέθηκε εκτάκτως το εν λόγω βράδυ στο κέντρο της Ιεράς Οδού ο συνάδελφός του Κώστας Καραφώτης, ο οποίος ερμήνευσε παρέα με τη μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού τα κομμάτια που έλεγε μαζί της ο Στέλιος, στο πλαίσιο του προγράμματος, τις προηγούμενες Τετάρτες. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο δημοφιλής καλλιτέχνης αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας, με τους θεράποντες ιατρούς του να κρίνουν τελικά αναγκαία τη νοσηλεία του για να μπορέσει να το ξεπεράσει.

O Στέλιος ∆ιονυσίου στη σκηνή του ΝΟΧ με τη Μαρινέλλα

Ετσι, μπήκε στο νοσοκομείο, με συνέπεια να μην μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του στη μουσικής παράσταση «Σήμερα…» στο Nox, όπου, πέρα από την πρωταγωνίστριά της Μαρινέλλα, συμμετέχει και η Μπέττυ Μαγγίρα. Ο ίδιος, μάλιστα, έλειψε χθες και από Το Περιβόλι του Ουρανού, όπου συμπράττει σταθερά τα τελευταία χρόνια με τον Χρήστο Νικολόπουλο, την Πίτσα Παπαδοπούλου και την Ελεάνα Παπαϊωάννου. Η «Espresso» επικοινώνησε με τον αγαπημένο τραγουδιστή, πετυχαίνοντάς τον πράγματι στο νοσοκομείο τη στιγμή που ετοιμάζονταν τα χαρτιά του για να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι μου.

«Είναι όλα καλά. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αντιμετώπισα ένα θέμα με το στομάχι μου, αλλά ξεπεράστηκε και βγαίνω σήμερα από το νοσοκομείο» μας δήλωσε, συμπληρώνοντας πως θα επιστρέψει άμεσα στις live υποχρεώσεις του. «Την ερχόμενη Τετάρτη θα εμφανιστώ κανονικά στο Nox με τη Μαρινέλλα. Απλώς, αυτό το τριήμερο δεν θα είμαι στο Περιβόλι του Ουρανού. Από εβδομάδα πια κι εκεί» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής. Περαστικά και καλή επάνοδο, Στέλιο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This