Kατερίνα Στικούδη: «Γίνονται αδιάκριτες ερωτήσεις σε όλες και θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό»

«Υπάρχει πολύ ηλιθιότητα εκεί έξω» πρόσθεσε

Must Read

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, στο πως αντιλαμβάνεται ο γιος της Βύρωνας τον ερχομό του μωρού αλλά και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Έχω λίγες εβδομάδες ακόμα. Αύριο μπαίνω στον μήνα μου. Θα έρθει νέο μέλος, τον λαχταράω για να τον φροντίσω. Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι όπως την προηγούμενη. Δεν κατάλαβα τίποτα. Δεν είναι ότι δεν αφήνω να πέσει κάτι κάτω αλλά με εμπνέουν τα σχόλια να κάνω τέτοια βίντεο. Δεν είναι για το ‘’εγώ’’ μας ή το ότι είμαι στον χώρο του θεάματος. Έχει να κάνει με όλες τις γυναίκες. Γίνονται αδιάκριτες ερωτήσεις σε όλες και θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό. Από το πόσο θα θηλάσεις, τι ρούχα θα φοράς. Ο καθένας μπορεί να κάνει στη ζωή του αυτό που θέλει. Δεν έχουμε να δώσουμε λόγο σε κανέναν. Υπάρχει πολύ ηλιθιότητα εκεί έξω» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

Για το πως ο γιος της Βύρωνας αντιλαμβάνεται την εγκυμοσύνη της δήλωσε: «Είναι πολύ καλό παιδάκι, είναι ευγενικός. Έχει καταλάβει, μου λέει “πότε θα έρθει ο Νίκος να τον πλύνουμε” και τέτοια. Τώρα τι θα γίνει θα δείξει. Στόχος μου είναι τα δύο αδέλφια να είναι αγαπημένα. Θέλω να καταλάβουν τι σημαίνει να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου σε όλη σου το ζωή. Τα social media μας έχουν κάνει λίγο εγωκεντρικούς όλους. Πρέπει να μοιραζόμαστε πράγματα. Εγώ σοκάρομαι με αυτά που συμβαίνουν. Βλέπεις καταστάσεις που λες μόνο σε ταινία γίνεται. Πρέπει να μην φοβόμαστε με πράγματα που συμβαίνουν δίπλα μας και να μιλάμε».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This