Γιώργος Παπαγεωργίου: «Όταν αλλάζω πάνα νιώθω ότι προσφέρω, είναι χαρά μου να το κάνω»

«Η πάνα ήταν μια μεγάλη δυσκολία μέχρι να καταλάβουμε πως και τι» είπε

Must Read

O Γιώργος Παπαγεωργίου, μίλησε στην εκπομπή «Βreakfast @Star» για τη συμμετοχή του στην παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», για την αναπόφευκτη σύγκριση με τη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού και για τη νέα τάξη πραγμάτων στη ζωή του μετά τον ερχομό της κόρης του την οποία απέκτησε με τη Δανάη Μιχαλάκη.

«Ο Βασιλιάς Ληρ για μένα είναι ένα έργο και ένας ρόλος, που είναι τιμή μου να παίζω τον Έντμοντ. Είναι ένας από τους πιο σκοτεινούς και καλογραμμένους ρόλους του Σαίξπηρ. Είναι ευκαιρία και για το κοινό να έρθει σε επαφή με ένα τόσο σπουδαίο κείμενο… Ο Γιάννης Νταλιάνης ανέλαβε μέσα σε μια εβδομάδα να κάνει αυτή την πάρα πολύ δύσκολη μετάβαση από τον ρόλο του Κεντ στον ρόλο του Βασιλιά Ληρ. Ανταποκρίθηκε τρομερά όμως. Συμβαίνουν αυτά πολλές φορές στο θέατρο, είτε με καλές αφορμές, είτε με όχι καλές. Το κλίμα μεταξύ μας είναι πάρα πολύ καλό» είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου για την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» και την αντικατάστασή του από τον Γιάννη Νταλιάνη.

«Φυσικά και σκέφτηκα τη σύγκριση με τη μητέρα μου. Όταν σπούδαζα στη σχολή, είχα πάρα πολύ έντονη την επιθυμία μέσα μου να μπορώ να αποδείξω ότι είμαι εδώ με τη δική μου αξία και για να παλέψω για τα δικά μου όνειρα, και όχι για να αποτελέσω συνέχεια σε κάποια οικογενειακή παράδοση. Την πρώτη φορά που της είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, ένιωσε έναν φόβο γιατί ξέρει τη δυσκολία του χώρου» είπε σχετικά με τη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού.

Για την πατρότητα είπε τα εξής: «Ό,τι και να μου είχαν πει για την πατρότητα, είναι κάτι τόσο έντονο, τόσο πρωτόγνωρο που απλά το υποδέχεσαι. Με το που γυρίσαμε από τις διακοπές τον Σεπτέμβρη μέχρι να γεννηθεί η μικρή, ήμουν με ένα κατσαβίδι στο χέρι και έκανα δουλειές. Έπρεπε κάπως το σπίτι να αλλάξει. Η πάνα ήταν μια μεγάλη δυσκολία μέχρι να καταλάβουμε πως και τι. Μετά από 2-3 φορές νομίζω ότι πια, έχω γίνει εξπέρ σε αυτό. Οι στιγμές που αλλάζω πάνα στην κόρη μου είναι οι στιγμές που νιώθω ότι προσφέρω κι εγώ. Ένας άντρας μπορεί να προσφέρει, ακόμα και όταν είναι νεογέννητο ένα παιδί. Μπορεί να προσφέρει και ψυχολογικά και πρακτικά, οπότε είναι χαρά μου να το κάνω αυτό».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This