Φιλοθέη Μωβ για Γιάννη Βαρδή: «Tα σκουπίδια τα αντιμετωπίζουμε με το να πάμε να τα πετάξουμε»

Η σκληρή απάντηση του τραγουδιστή!

Must Read

Είναι γνωστό πως η σχέση του Γιάννη Βαρδή με την τελευταία σύζυγο του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, δεν είναι και η καλύτερη.

Οι δυο τους βρίσκονται σε μόνιμη κόντρα. Πριν κάποιους μήνες μάλιστα είχε γίνει συναυλία προς τιμή του αείμνηστου συνθέτη και τραγουδιστή γεγονός για το οποίο έφερε αντίρρηση η Φιλοθέη Μωβ καθώς ισχυρίστηκε πως ήταν επιθυμία του Αντώνη Βαρδή να μην πραγματοποιηθεί. Ωστόσο ο γιος του φαίνεται να μην σεβάστηκε εκείνη την επιθυμία.

Ο Γιάννης Βαρδής από την μεριά του έδωσε μία τελείως διαφορετική εκδοχή στα λεγόμενά της.

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε στον γάμο του πατέρα του αφήνοντας να εννοηθεί πως η Φιλοθέη Μωβ τον παγίδευσε για να γίνει αυτός ο γάμος.

«Με συγχύζουν πράγματα του παρελθόντος, που δε διαχειρίστηκα σωστά και με ξεγέλασαν. Έβαλα υπογραφή στον γάμο του πατέρα μου σε μία περίοδο που ήταν άρρωστος, που υπήρχαν ιατρικές γνωματεύσεις, που έλεγαν ότι δεν μπορούσε να πάρει αποφάσεις για τη ζωή του, γιατί ο γάμος είναι μία απόφαση ζωής.

Ένας σωστός άνθρωπος κι ένας άνθρωπος χωρίς δόλο θα έλεγε να γίνει ο άνθρωπός του καλά, ότι τον αγαπά και ας παντρευτούν μετά… Ήθελε ((σ.σ. η τότε σύντροφός του) να γίνει εκείνη τη στιγμή ο γάμος. Νιώθω ότι παγιδεύτηκα. Δεν είχα καθαρό μυαλό, μου έλεγαν “Αντώνης” και έτρεχα. Ο γαμπρός δεν ήξερε τίποτα, ήξερε μόνο ο μάρτυρας και η νύφη. Ο γαμπρός δεν ήξερε…», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, ο Γιάννης Βαρδής είπε πως κάνει ψυχοθεραπεία, προκειμένου να ξεπεράσει αυτό το βάρος, ενώ παράλληλα δήλωσε πως μετά τον θάνατο του πατέρα του η τελευταία του σύζυγος προχώρησε σε μηνύσεις εναντίον του.

Την δικιά της απάντηση έδωσε η Φιλοθέη Μωβ στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», χαρακτηρίζοντας τον γιο του αείμνηστου συζύγου της, εμμέσως πλην σαφώς ως σκουπίδι.

«Έχουν περάσει 10 χρόνια από τον θάνατο του Αντώνη. Μου λείπει πάρα πολύ, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι εδώ, έχω μία άρνηση. Νιώθω ότι είναι κάπου παραπέρα», ανέφερε αρχικά η Φιλοθέη Μωβ.

«Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι αρνητικό, αυτά λύνονται αλλού. Δεν έχω πίκρα, έχω αδιαφορία. Είχα εκνευρισμό κάποια στιγμή. Τα τίποτα, τα σκουπίδια τα αντιμετωπίζουμε με το να πάμε να τα πετάξουμε», σχολίασε στην συνέχεια για όσα ειπώθηκαν για εκείνη από τον Γιάννη Βαρδή.

«Δεν με ενδιαφέρει τι λέει για μένα. Ο Αντώνης ήταν ένας πολύ φρέσκος άνθρωπος. Τον καιρό της κρίσης βγαίναμε βράδυ με καροτσάκι και μοιράζαμε το φαγητό που μαγειρεύαμε στο σπίτι. Είχε γίνει τρόπος ζωής μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Τα στηρίγματά μου σήμερα είναι η μητέρα, η κόρη και ο σύντροφός μου», κατέληξε.

Ο Γιάννης Βαρδής από την μεριά του κλήθηκε να απαντήσει στην Φιλοθεη Μωβ και επεσήμανε ότι: «Αν τον γιο του άνδρα που αγάπησε και έχει το DNA του, τον θεωρεί σκουπίδι, της δίνω συγχαρητήρια», ενώ έκανε λόγο ότι υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί ο γάμος της με τον πατέρα του.
Τέλος στο pink ponk δηλώσεων θέλησε να δώσει ο Γιάννης Βαρδής έτσι με αφορμή την ονομαστική εορτή του πατέρα του, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με μία φράση του πατέρα του.
«Όσο λιγότερο ασχολείσαι με αρνητικούς ανθρώπους τόσο πιο εύκολη γίνεται η ζωή σου». ήταν η φράση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.
«Και επειδή έχει απόλυτο δίκιο, σταματάω να ασχολούμαι με το μηδέν (δημόσια). Όσες φορές και να πολλαπλασιαστεί πάλι μηδέν μένει. Ανήμερα της εορτής του λοιπόν ζητάω συγνώμη που αναφέρθηκα σε προσωπικά δεδομένα και κούρασα ακόμη και εμένα. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This