Πέθανε ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο

Την είδηση έκανε γνωστή η οικογένεια του

Must Read

Μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο και πολυήμερη νοσηλεία σε ιδιωτική κλινική, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος πέθανε τα ξημερώματα, σε ηλικία 60 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του, συγγενείς, φίλους, συναδέλφους και τους θαυμαστές του.

Στα 27 του, ο Χάρης Κωστόπουλος είχε περάσει λευχαιμία και τότε είχε καταφέρει να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή. Αυτή τη φορά όμως…

Την είδηση έκανε γνωστή η οικογένεια του, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.
Θα ενημερώσουμε σύντομα για το ποτε και που θα λάβει χώρα η κηδεία, ούτως ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Χάρη μας.
Ζητάμε την κατανόηση και το σεβασμό αυτή τη στιγμή στο πένθος που βιώνουμε.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις προσπάθειες τους σε όλη αυτή την διαδρομή.
Χρήστος, Ραφαήλ, Βιβή

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο Χάρης Κωστόπουλος είχε αναγκαστεί να διακόψει τις εμφανίσεις του στο Ten Ten Live stage και η σύζυγος του τραγουδιστή, Βιβή Κωστοπούλου, είπε πει τότε στον Alpha: «Ο Χάρης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο γιατί έχει ένα πρόβλημα υγείας το οποίο όμως αντιμετωπίζεται».

  • Μερικές από τις επιτυχίες του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This