Η Μαρία Μενούνος χορεύει μια παραλλαγή ζεϊμπέκικου ακούγοντας Κωνσταντίνο Αργυρό

Και κρατώντας αγκαλιά την κόρη της Αθηνά

Must Read

H Μαρία Μενούνος βρίσκεται στον έβδομο ουρανό από όταν απέκτησε την κόρη της Αθηνά, τον Ιούνιο του 2023 μέσω παρένθετης μητέρας και ανεβάζει συνεχώς στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με την μοναχοκόρη της.

Η τελευταία της ανάρτηση περιελάμβανε και ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να χορεύει μαζί με την κόρη της κάτι σαν ζεϊμπέκικο κρατώντας αγκαλιά την κόρη της Αθηνά ενώ ακουγόταν το κομμάτι “Αθήνα μου” του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Στη λεζάντα έγραψε: «Απλά δύο Ελληνίδες που αράζουν και χορεύουν. Πέρασα τόσο ωραία γνωρίζοντας έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες μας από την Ελλάδα, ο οποίος ξετρελαίνει όπου κι αν πάει! Μέχρι και το Barclays ξεπούλησε στην περιοδεία του στις ΗΠΑ! Τον είδαμε για πρώτη φορά πέρυσι το καλοκαίρι στην Ελλάδα με τον άλλο μου φίλο και συναγωνιστή της Eurovision, τον Σάκη Ρουβά. Η ελληνική μουσική είναι αναμφίβολα η αγαπημένη μου. Συγκινεί την ψυχή μου. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδάει ένα τραγούδι που λέγεται “Αθηνά μου” και εγώ και η Αθηνά λατρεύουμε να το τραγουδάμε και να το χορεύουμε! Αγαπάει πολύ τη μουσική! Λατρεύω αυτή τη ζωή και το να μπορώ να μοιράζομαι αυτές τις στιγμές και την ελληνική μουσική μαζί της. Όπα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This