Η Σάνεν Ντόχερτι αποκαλυψε 30 χρόνια μετά το λόγο που απολύθηκε τη σειρά «Beverly Hills 90210»

Όπως είπε ήταν δικό της το φταίξιμο, αλλά έπρεπε να το έχει χειριστεί διαφορετικά

Must Read

H Σάνεν Ντόχερτι, συμμετείχε στην υπερ επιτυχημένη σειρά του Fox «Beverly Hills, 90210» για τέσσερα χρόνια, από το 1990 έως και το 1994, όταν και απολύθηκε και για να διαγραφεί ο χαρακτήρας της Μπρέντα Γουόλς, το σενάριο την έστειλε για σπουδές στο Λονδίνο.

Τριάντα χρόνια μετά, η ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει το λόγο για τον οποίο απολύθηκε και το έκανε στο τελευταίο επεισόδιο του podcast «Let’s Be Clear With Shannen Doherty» όπου και μίλησε με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της Τζέισον Πρίστλεϊ που στο σήριαλ έπαιζε το δίδυμο αδερφό της Μπράντον Γουόλς. Συγκεκριμένα υπέδειξε ως βασική αιτία τον ατυχή γάμο της με τον Άσλεϊ Χάμιλτον ο οποίος ήταν εθισμένος στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά.

«Σίγουρα πέρασα από πολύ πόνο. Υπήρχαν όμορφες στιγμές για μένα και υπήρχαν πραγματικά δύσκολες στιγμές για μένα. Προς την τελευταία μου σεζόν, βρισκόμουν σε έναν πραγματικά φρικτό γάμο και υπήρχαν πράγματα που συνέβαιναν σε αυτόν τον γάμο που με δυσκόλευαν πολύ να είμαι σταθερά στην ώρα μου στη δουλειά. Και ξέρω ότι αυτό έγινε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για τους υπόλοιπους από εσάς, γιατί όπως θα έπρεπε να είναι, γιατί αν όλοι οι άλλοι είναι στην ώρα τους και εσύ περιμένεις ένα άτομο, είναι χάλια» εξήγησε, ωστόσο παραδέχθηκε ότι «δεν ήταν ευθύνη κανενός άλλου εκτός από τη δική μου».

«Εύχομαι να με είχαν κάτσει κάτω και να με είχαν κοιτάξει και να μου είχαν πει: “Άκου, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αυτό, θα απολυθείς και κανείς μας δεν είναι διατεθειμένος να το ανεχτεί άλλο”», είπε. «Και καταλαβαίνω ότι έχεις ένα θέμα στην προσωπική σου ζωή, αλλά αυτό δεν μπορεί επίσης να αιμορραγεί στη δουλειά και πρέπει να συμμαζευτείς!» εξήγησε, ωστόσο αναγνώρισε πως πιθανώς δεν ήταν τόσο ειλικρινής με τα προβλήματά της.

«Δεν νομίζω ότι κανείς ήξερε ότι ο πατέρας μου ήταν σούπερ άρρωστος και δεν νομίζω ότι κανείς ήξερε ότι ο σύζυγός μου ήταν τοξικομανής… και αυτό με είχε απορροφήσει. Δεν ήθελα καν να βγω από το σπίτι γιατί φοβόμουν ότι θα πήγαινε να πάρει ναρκωτικά» κατέληξε.

Από την πλευρά του, ο Τζέισον Πρίστλεϊ  δήλωσε ότι θα ήθελε να ήξερε τι περνούσε η Ντόχερτι. «Ήταν απίστευτα δύσκολο για μένα και υπήρχαν τόσοι πολλοί άγνωστοι και εύχομαι όλοι μας να είχαμε περισσότερες γνώσεις για το τι συνέβαινε στη ζωή σου, ώστε να μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε την κατάστασή σου με πιο συμπονετικό τρόπο», της είπε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This