Φωτεινή Δάρρα: «Η σεξουαλική απιστία δεν είναι ουσιαστική, απιστία για έμενα είναι…»

Must Read

Η Φωτεινή Δάρρα έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και αναφέρθηκε στην κόρη της Ρωξάνη, στην απιστία αλλά και στο πόσο σημαντικό είναι το σεξ σε μια σχέση.

«Η κόρη μου, Ρωξάνη, είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω κάνει στη ζωή μου, είναι ασύγκριτο αυτό το συναίσθημα. Όταν έκανα την κόρη μου ένιωσα σαν να ξαναγεννήθηκα μαζί της.

Η αδικία προς έμενα μου έχει κοστίσει πάρα πολύ. Υπάρχει μεγάλη βία στους καλλιτέχνες και τα δημοσία πρόσωπα. Έχω διαβάσει πράγματα για έμενα, που δεν καταλάβαινα πώς μπορεί κάποιος να “εύχεται” τόσο άσχημα πράγματα. Πολλές φορές οργανώνεται ένα κακό κλίμα γύρω από ένα πρόσωπο. Ένας καλλιτέχνης μπορεί να κάνει μία διαφήμιση και να πάρει πολλά λεφτά και μετά να κάνει να δουλέψει χρόνια. Ακόμα και οι κλασικοί συνθέτες πάντα εξαρτιόταν από τις παραγγελίες ανθρώπων που είχαν χρήματα.

Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στην σχέση. Παλιότερα δε θα στο έλεγα αυτό, πλέον το σεξ δεν είναι ταμπού. Δε θα συγχωρούσα την ουσιαστική απιστία. Η σεξουαλική απιστία δεν είναι ουσιαστική. Απιστία για έμενα είναι όταν σε προδίδει κάποιος συναισθηματικά. Με έχουν προδώσει και το διαχειρίστηκα δύσκολα και με βοήθεια κυρίως από τα αδέλφια μου και στη συνέχεια με ψυχολόγο.

Όταν κράτησα χαμηλό προφίλ και δεν έβγαινα να μιλάω δημόσια, αντιμετώπισα αποκλεισμό. Πολλοί με θεωρούν απόμακρη επειδή είμαι σοβαρή. “Πουλάει” πολύ το να μην διατηρείς τη σοβαρότητά σου και να τα λες όλα ελεύθερα.

Θα πήγαινα σε τηλεοπτικό μουσικό ριάλιτι, αλλά θα έκρινα αυστηρά μουσικά. Η τραπ δεν είναι μουσική και δεν κάνει κάλο σε ένα νέο παιδί. Μέσα από την τραπ υποτιμάται πολύ η θέση της γυναίκας και μετά απορούμε γιατί έχουμε τόσες γυναικοκτονίες», είπε η Φωτεινή Δάρρα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This