Ο Τριαντάφυλλος πρότεινε στον Κίριλ Ντεσπόντοφ να κάνουν ντουέτο

Ελλάδα- Βουλγαρία συμμαχία

Must Read

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ είναι μία από τις καλύτερες μεταγραφές της σεζόν και είχε συστηθεί στους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ στην πρώτη του προπόνηση τραγουδώντας ένα κομμάτι του Τριαντάφυλλου. Έτσι οι δυο τους ανέπτυξαν μια ιδιαίτερη φιλία.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, έχει περάσει πολλά καλοκαίρια στη Χαλκιδική και είναι λάτρης της ελληνικής μουσικής.

@metropolis955 ΠΑΟΚτσήδικη μύηση τουΚιρίλ Ντεσπόντοφ που με εξαιρετικά ελληνικά τραγούδησε «Σε παίρνω για νσ σου πω» του Τριαντάφυλλου #paok #despodov #greksong #sing #triantafyllos #fyp #metropolis955 ♬ πρωτότυπος ήχος – Metropolis 95.5

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ είναι επικεφαλής στην μάχη του τίτλου σκοράροντας τα δυο γκολ της νίκης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που έφεραν τον Δικέφαλο του Βορρά μόνο στην πρώτη θέση της Σούπερ Λιγκ.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Τριαντάφυλλος σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, δήλωσε πως του έχει προτείνει να κάνουν μαζί ένα ντουέτο. Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ 

«Μιλάμε με τον Ντεσπόντοφ, αυτό το τραγούδι είναι το γούρι του, είναι απίστευτο παιδί και γίνεται χαμός με το τραγούδι στον ΠΑΟΚ. Γίνεται χαμός με αυτό το τραγούδι και χαίρομαι πολύ για αυτόν, είναι πραγματικά εντυπωσιακός παίκτης», είπε ο Τριαντάφυλλος.

«Του πρότεινα να το κάνουμε ντουέτο, όταν τον είχα ακούσει να το τραγουδάει. Ο γιος μου παίζει στη Γιουβέντους και του είχα στείλει βίντεο και είπε ότι θα ήθελε μία ημέρα να παίξουν συμπαίκτες. Θέλω μόλις ανοίξουν τα γήπεδα να έρΘω στην Τούμπα να δω από κοντά τον Ντεσπόντοφ και όταν σκοράρει να τραγουδάει όλο το γήπεδο το τραγούδι. Με το μπαίνει γκολ στην Τούμπα θέλω να τραγουδάει η κερκίδα, “Ντεσπόντοφ σε αγαπώ πω πω”», αποκάλυψε.

Για τη σχέση του με το ποδόσφαιρο ο τραγουδιστής ανέφερε: «Ο γαμπρός μου είναι άρρωστος ΠΑΟΚ, ένας ανηψιός μου παίζει στον ΠΑΟΚ, Λαγογιάννης ονομάζεται και ελπίζω να κάνει καριέρα, εγώ υποστηρίζω Ρεάλ Μαδρίτης. Εγώ έπαιζα μπαλίτσα στη Ρόδο, είχα παίξει μεικτή Δωδεκανήσων, έπρεπε να διαλέξω τότε, τραγούδι ή ποδόσφαιρο, έτσι αποφάσισα το τραγούδι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This