Σε χιονοδρομικά κέντρα για σκι και ανεμελιά παρουσιάστριες, μοντέλα και τηλεζευγάρια

Must Read

Μπορεί τμήμα της χώρας να δέχεται την «επίθεση» του χιονιά, όμως οι celebrities τού δίνουν και καταλαβαίνει στα χιονοδρομικά κέντρα, μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Ετσι, το Σαββατοκύριακο οι πίστες είχαν την τιμητική τους, με τον Παρνασσό να αποκτά και τηλεοπτική λάμψη!

Η Κατερίνα Καινούργιου με total black look, που περισσότερο ταιριάζει για το Γκστάαντ παρά για τον Παρνασσό, χάρηκε τα χιόνια και την παρέα των φίλων της βγάζοντας με μπλαζέ ύφος και τις απαραίτητες πόζες για να «ταΐσει» τα social media!

Δεν ήταν όμως η μοναδική ξανθιά που πήγε στο συγκεκριμένο χιονοδρομικό κέντρο, μια και εκεί εθεάθησαν να κάνουν μαζί σκι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Με ανεβασμένη διάθεση οι γνωστές influencers έκαναν κοινή απόδραση στον must χειμερινό προορισμό, με τη μία να συναγωνίζεται την άλλη ποια θα βγάλει την πιο ωραία πόζα!

Στην Αράχοβα όμως ήταν και το ζεύγος Ετεοκλή Παύλου, Ελένης Χατζίδου μαζί με την κόρη του Μελίτα, με το οικογενειακό παρεάκι να διαμένει σε σαλέ της περιοχής! Συναπαντήματα όμως στα χιόνια είχαν και οι Μελέτη και Πετρουτσέλι.

Η παρουσιάστρια του Mega πήγε για σκι με την κόρη της Αλεξάνδρα και τον σύζυγό της, με το ζευγάρι να πέφτει πάνω στη Φλορίντα Πετρουτσέλι.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This