Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 4 Φεβρουαρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Σε γενικές γραμμές όλα είναι καλά, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τη διατροφή σας για να έχετε ισορροπία στο βάρος σας, και να αποφύγετε διά ροπάλου τις καταχρήσεις, αν θέλετε η ακτινοβολία σας να βρίσκετε σε καλά επίπεδα. Η εσωτερική σας ενέργεια πρέπει να διοχετευτεί με έναν πιο σωστό τρόπο, ώστε να μη γίνετε εσωστρεφείς και να μην αναλώνεστε. Ακόμα και αν δεν πειθαρχήσετε απόλυτα στο πρόγραμμά σας, διατηρήστε τον αυτοσεβασμό σας. Διαφημίστε τις γνώσεις και τις ικανότητές σας και μη ζητάτε συνέχεια επιβεβαίωση.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην απελπιστείτε εάν οι υποσχέσεις που σας έδωσαν κάποιοι πέσουν στο κενό, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν τις είχατε ανάγκη. Ακόμα και αν είστε απολύτως σίγουροι ότι σε κάποια σημεία έχετε δίκιο, μη θεωρείτε πως εξαπολύοντας πικρά λόγια και κάνοντας σαν υστερικοί θα πετύχετε να πείσετε τον σύντροφό σας πως εσείς ξέρετε το δίκαιο και το σωστό. Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε εκείνες τις λεπτομέρειες που δίνουν ομορφιά στις σταθερή σας σχέση και όχι σε ζητήματα που θα λυθούν μόνο μακροπρόθεσμα, γιατί όσο καλή διάθεση και αν έχετε να τα λύσετε, δεν μπορείτε να πιέσετε περισσότερο τον χρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να έχετε καταλάβει ότι η προσωπική σας σχέση δεν προχωράει όπως θα θέλατε, αλλά προτού αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε ή αν θα απαλλαγείτε από αυτήν σκεφτείτε τα πάντα, γιατί ίσως χρειαστεί να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για στιγμές μοναξιάς και να αναλάβετε ευθύνες που μέχρι τώρα τις μοιραζόσασταν με το έτερόν σας ήμισυ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αλλαγές που θα προκύψουν στο οικογενειακό και το επαγγελματικό περιβάλλον σας θα σας γεμίσουν προβληματισμούς και διλήμματα, αλλά θα είστε ικανοί να βρείτε λύσεις στα τρέχοντα θέματα που σας απασχολούν, αλλά και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Θα ανανεωθεί και θα δυναμώσει η σχέση με τον σύντροφό σας, ενώ θα μπορέσετε να δημιουργήσετε και καινούργιες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε πιο ευρύτερο τον κύκλο σας, για να προβληθείτε και να αναπτύξετε την κοινωνικότητά σας. Η εβδομάδα είναι ιδανική για να βάλετε σε εφαρμογή τους στόχους σας και να προσεγγίσετε τις επιθυμίες σας.

ΛΕΩΝ: Η ανακάλυψη των άγνωστων στοιχείων της προσωπικότητάς σας θα αυξήσει τον ερωτισμό σας, κάτι που έτσι κι αλλιώς θα είναι το ζητούμενό σας. Δημιουργήστε νέους κοινούς στόχους εκτός από πρακτικούς, που θα σας συνενώσουν. Η στάση που θα κρατήσετε σε τρέχοντα θέματα θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τροπή που θα πάρουν μια σειρά από εξελίξεις που θα σας κρατούν σε συναισθηματική επιφυλακή. Μετριάζοντας την κατά κάποιο τρόπο κτητική συμπεριφορά σας και υιοθετώντας αυτή τη στάση προς τον σύντροφό σας θα μπορέσετε να έχετε περισσότερες απολαβές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παίξτε τον ρόλο του διαιτητή στις συναισθηματικές συγκρούσεις που θα υπάρξουν. Προσπαθώντας να κοντρολάρετε τα συναισθήματά σας για να μην πέσετε στην παγίδα του καταπιεστή ή το αντίθετο, ίσως να γίνετε λίγο απόμακροι και αυτό θα δώσει περισσότερες ελευθερίες στον σύντροφό σας αλλά και στον εαυτό σας. Οι κάθε είδους μεταξύ σας συναλλαγές θα είναι πιο ξεκάθαρες λόγω της δικής σας ανάγκης να μην υπάρχουν εκκρεμότητες ή διαφορές που ενδέχεται να επηρεάσουν τις ισορροπίες που χρειάζεστε για να συνεχίσετε. Η τάση σας να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τα συνηθισμένα θα είναι αυξημένη και πιθανόν ο βασικός σας στόχος για τη συνέχεια.

ΖΥΓΟΣ: Τακτοποιήστε τους λογαριασμούς σας και τοποθετήστε τα χρήματά σας σε επενδύσεις που θα αποδώσουν τα μέγιστα. Οι πολλές ευθύνες που έχετε αναλάβει σας κάνουν να είστε αρκετά συχνά επιθετικοί και ευέξαπτοι. Ομως, θα πρέπει να δείξετε ανοχή σε κάποια λόγια που μπορεί να ακούσετε, για να μη φτάσετε στα όρια και συμπεριφερθείτε με άσχημο τρόπο στον σύντροφό σας. Μη δείχνετε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά όταν αισθάνεστε εγκλωβισμένοι και οδηγείστε σε ακραίες καταστάσεις, άνευ λόγω και ουσίας, γιατί η συνέχεια θα είναι μία: η υπερβολή θα είναι αναπόφευκτο κομμάτι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε τα πράγματα σφαιρικά και προσπαθήστε να μπείτε έστω και για λίγο στη θέση του συντρόφου σας για να επανέλθετε στην πραγματικότητα. Η σχέση σας θα αρχίσει να καλυτερεύει αν σταματήσετε να ανακατεύετε τα επαγγελματικά προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί στην εργασία σας να απαιτείται να κυριαρχεί η λογική, αλλά σε αισθηματικό επίπεδο τον πρώτο ρόλο πρέπει να τον έχει το συναίσθημα. Αφεθείτε στα χέρια του συντρόφου σας και απολαύστε ευχάριστες εκπλήξεις που θα δώσουν καινούργιο ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σας, και μη σας πιάνει πανικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίστε να προβάλλετε τους στόχους, τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας και κερδίστε πόντους στον οικονομικό τομέα. Οι εντάσεις που υπήρξαν σας κούρασαν και προσπαθείτε να μη φανεί και στο σώμα σας. Για όλη τη διάρκεια της εβδομάδας απαιτείται να δείξετε μετριοπάθεια και να ελέγξετε τυχόν χρόνια προβλήματα υγείας. Επίσης, είναι ιδανική περίοδος για να λύσετε ψυχολογικά προβλήματα, αφού θα υπάρχουν δίπλα σας άτομα που σας αγαπάνε, σας στηρίζουν και θα είναι πρόθυμα να σας φτιάχνουν τη διάθεση. Αλλάξτε λίγο το στιλ σας και γίνετε λίγο περισσότερο γοητευτικοί και ελκυστικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αδέσμευτοι θα έχετε ενισχυμένη την έκφρασή σας, που θα σας οδηγήσει να βιώσετε στιγμές ερωτικού πάθους, μα μην ξεχνάτε την αυτοσυγκράτηση. Κάποιες φορές χρειάζεται να διατηρείτε τις αναστολές σας και να μη βλέπετε τις σχέσεις σαν ένα παιχνίδι αντιπαλότητας και κυρίως να παραμένετε ανεπηρέαστοι στις αναταραχές που μπορεί να προκαλούν εξωτερικά γεγονότα. Κάντε επαφές με νέα πρόσωπα, αλλά αποφύγετε να οριστικοποιήσετε κάποιες καταστάσεις, γιατί μάλλον είναι νωρίς και ενδεχομένως η κρίση σας να είναι εσφαλμένη. Κάντε την αρχή στο αίσιο μέλλον που ονειρευόσασταν και όποια σχέδια είχατε τώρα θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πιέσετε τα πράγματα και βιάσετε καταστάσεις, γιατί αντί να κερδίσετε χρόνο θα αντιμετωπίσετε και άλλες αναβολές. Οι ανακατατάξεις στα οικονομικά σας θα είναι για λίγο χρονικό διάστημα. Εάν δεν θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι και μπροστά σε αποκαλύψεις που δεν σας συμφέρουν, κρατήστε σιγή ιχθύος. Εάν καταφέρετε να κατανοήσετε πως οι ψυχικές σας συγκρούσεις είναι η αφετηρία της ουσιαστικής σας απομόνωσης, θα ξεπεράσετε τύψεις που ίσως νιώθετε και ακολουθώντας το ένστικτό σας θα συνδεθείτε με ανθρώπους που θα αλλάξουν τη ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ: Δεν πρέπει να αντιμετωπίσετε τους συνεργάτες σας με έλλειψη υπομονής, εκνευρισμό ή επιπολαιότητα. Αποφύγετε άσκοπες κρίσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν μπερδεύοντας τους γύρω σας και μην αφήνοντάς τους να σας κατανοήσουν. Μπορεί να μην είστε ικανοποιημένοι μέχρι στιγμής με τη μορφή που έχουν οι σχέσεις σας και ίσως να έχετε και κάποιο δίκιο, αλλά αν θέλετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να τις τοποθετήσετε σε καινούργιες βάσεις, μην αρχίσετε αμφισβητώντας τες. Βρίσκεστε σε μια μεταβατική περίοδο, αλλά η αναταραχή που υπάρχει στις σχέσεις σας δεν οφείλεται μόνο στους άλλους.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This