Σπύρος Μπιμπίλας για την περιπέτεια που βίωσε: «Δεν εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι είμαι γνωστός ηθοποιός – βουλευτής»

Must Read

Δύσκολη ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Σπύρο Μπιμπίλα αφού όπως αποκάλυψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, έπεσε το κινητό του τηλέφωνο μέσα σε ένα φρεάτιο και αναγκάστηκε να απευθυνθεί στην αστυνομία, την πυροσβεστική αλλά και την ΕΥΔΑΠ, για να το πάρει.

Ευτυχώς η ΕΥΔΑΠ τον εξυπηρέτησε ωστόσο ο ίδιος έναν εύλογο προβληματισμό που του γεννήθηκε.

«Η μικρή σημερινή μου περιπέτεια που μπορεί να συμβεί στον καθένα μας, αμφιβάλλω όμως αν συμβεί σε έναν απλό πολίτη θα έχει την ίδια ευτυχή κατάληξη.

Βγαίνοντας από το αυτοκίνητό μου, καθώς έχω μόλις παρκάρει σε δρόμο στην Αγία Παρασκευή , Σάββατο αργά το μεσημέρι, γλιστράει το κινητό μου από την τσέπη και πέφτει σε φρεάτιο που είναι ακριβός κάτω από το αμάξι!!!! (Δίδαγμα πρώτο: μην παρκάρετε ποτέ πλάι σε φρεάτιο).

Πανικός! Το κινητό έχει μέσα αρχεία, mail, είναι εργαλείο δουλειάς για μένα όπως και για πολύ κόσμο. Τι κάνω τότε; Πάω στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για βοήθεια. Με αναγνωρίζουν και προσπαθούν να βρουν λύση αφού δηλώνουν αρχικά αναρμόδιοι! Παίρνουν την πυροσβεστική η οποία λέει πως μόνο αν είχε πέσει στο φρεάτιο άνθρωπος η ζώο θα ερχόταν για απεγκλωβισμό. Χαίρονται όμως που μιλούν και μαζί μου. Προσπαθούμε να βρούμε κάποια υπηρεσία του Δήμου που πιθανόν να λειτουργεί για κάποιο έκτακτο περιστατικό, αλλά δεν απαντά κανένα τηλέφωνο. Παίρνουμε στα κεντρικά της ΕΥΔΑΠ , όπου περιχαρής ο συνομιλητής μου αφού είμαι εγώ , θέλει να βοηθήσει. Μας συνδέει με την κατά την περιοχή αρμόδια υπηρεσία η οποία όμως μας λέει αρχικά ότι μπορεί το φρεάτιο να ανήκει στην ΕΥΔΑΠ αλλά η βαριά σιδερένια σχάρα του ανήκει στον Δήμο οπότε πρέπει να περιμένω την Δευτέρα.

Εξηγώ ότι είμαι βουλευτής και χρειάζομαι το κινητό γιατί το χρησιμοποιώ ως εργαλείο της δουλειάς μου και τότε κινητοποιούνται κι έρχονται στον χώρο του συμβάντος ευγενέστατοι υπάλληλοι και απεγκλωβίζουν το κινητό αφού σηκώνουν με λοστούς την σχάρα. Τους ευχαριστώ θερμά που με εξυπηρέτησαν και την ΕΥΔΑΠ που έχει υπηρεσία εκτάκτων περιστατικών.

Αν δεν ήμουν όμως βουλευτής θα γινόταν όλο αυτό, ένας απλός πολίτης θα τύχαινε τέτοιας εξυπηρέτησης; Αυτό είναι το ερώτημα που με προβληματίζει», αναρωτήθηκε.

Για την περιπέτεια που βίωσε μίλησε ο βουλευτής-ηθοποιός στην εκπομπή «Happy Day» και εξήγησε πως: «Το post το έκανα για να δείξω πώς μπορεί να συμβεί αυτό και σε έναν απλό πολίτη. Το κινητό είναι ένα πολυεργαλείο, όχι μόνο για εμένα που δουλεύω σε τρεις κατευθύνσεις και το χρειάζομαι για να συνεννοηθώ, αλλά και σε έναν απλό πολίτη που μπορεί να θέλει να μιλήσει με το παιδί του. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ψάξεις να βρεις ποια υπηρεσία μπορεί να υπηρεσία. Εμένα μου συνέβη αργά το απόγευμα του Σαββάτου».

«Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι κάποιο site έβαλε τίτλο ότι κινητοποίησα τις Αρχές, επειδή είναι βουλευτής. Αυτό τι δείχνει; Εμπάθεια. Από κάτω ξέρετε τι έχουν γράψει;» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Όπως μας είπαν, η πυροσβεστική δεν αναλαμβάνει κάτι τέτοιο, παρά μόνο αν είχε πέσει ζωάκι ή άνθρωπος. Καταλάβαιναν ότι μιλούν με εμένα. Ακολούθησαν τηλεφωνήματα σε υπηρεσίες του Δήμου, καμία δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Το κινητό το έβλεπα μέσα στο φρεάτιο, μισού μέτρου. Δεν είχε νερό» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This