Περικλής Κονδυλάτος για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου: «Δε μπορώ τα αρκουδάκια και τις καρδιές είναι κιτς»

«Τι ψευτογιορτή είναι αυτή », αναρωτήθηκε ο σχεδιαστής κοσμημάτων

Must Read

O Περικλής Κονδυλάτος έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και σχολίασε την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου εξηγώντας για ποιούς λόγους τη θεωρεί κιτς και εκνευριστική.

«Με εκνευρίζει πάρα πολύ αυτή η χαζή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν μπορώ τα αρκουδάκια, τις καρδιές… Τι ψευτογιορτή είναι αυτή; Είμαι πολύ τρυφερός σαν άνθρωπος, αλλά μου φαίνεται πολύ κιτσάτο το να πας δώρο σε κάποιον του Αγίου Βαλεντίνου» είπε.

Και συνέχισε: «Μου έχει κάνει ένας φίλος μου ένα δώρο που δεν μου άρεσε, μόλις το είδα μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Δεν θα πω τι ήταν γιατί μπορεί να το δει ο άνθρωπος και να στεναχωρηθεί. Το είδα εκείνη την στιγμή και προσπάθησα να μη δείξω το πόσο σοκαρίστηκα από το πόσο κιτς ήταν. Δεν το πέταξα, το κράτησα γιατί εκτιμώ την κίνηση».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This