Γιάννης Βαρδής: “Η κυρία Φιλοθέη Μωβ διαχειριζόταν το θέμα των χρημάτων για τον «Άλλο Άνθρωπο»”

«Δεν ξέρω τι είδους βοήθεια πρόσφερε ο πατέρας μου, αλλά εγώ ό, τι βοήθεια μπορούσα να προσφέρω, ήταν με φαγητό» ανέφερε

Must Read

Ο Γιάννης Βαρδής, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», για την σχέση που είχε όλα αυτά τα χρόνια με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» και τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τονίζοντας πως ο ίδιος έχει βοηθήσει μόνο με τρόφιμα ενώ όσον αφορά στην κηδεία του πατέρα του που είχαν οικογενειακώς ζητήσει αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στον « Άλλο Άνθρωπο» δε μπορεί να ξέρει τι έχει συμβεί καθώς τα οικονομικά τους τα διαχειριζόταν η Φιλοθέη Μωβ.

«Όταν πιστεύεις σε μια προσπάθεια και έναν άνθρωπο, δεν ξέρεις τι άνθρωπος μπορεί να προκύψει αυτός στην πορεία. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε βοηθήσει, από την αρχή, την πολύ αρχή. Δεν ξέρω αν ο πατέρας μου είχε δώσει λεφτά, αλλά ακόμα και όταν έφυγε ο πατέρας μου, εγώ πολλές φορές έστελνα φαγητό στον “Άλλο Άνθρωπο”. Με έπαιρναν διάφορες εταιρείες από την επαρχία και έλεγαν “έχουμε έναν τόνο φακές, έναν τόνο ρύζι”, τους έστελνα κατευθείαν στον “Άλλο Άνθρωπο”. Όλα πήγαιναν εκεί» είπε ο Γιάννης Βαρδής.

Και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, δεν έχω άλλη επαφή και δεν ξέρω τι γινόταν όλο αυτό το φαγητό μετά. Σίγουρα είναι στενάχωρο. Λίγο αποδομείται η κοινωνία μας, τα πιστεύω μας. Ο πατέρας μου βοηθούσε όσο ήταν υγιής βοηθούσε από πιο πριν, εγώ άρχισα στην πορεία να βοηθάω. Χρήματα δεν βάλαμε ποτέ. Δεν ξέρω τι είδους βοήθεια πρόσφερε ο πατέρας μου, αλλά εγώ ότι βοήθεια μπορούσα να προσφέρω, ήταν με φαγητό».

Για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο σχολίασε: «Τον έχω γνωρίσει τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, μου είχε κάνει καλή εντύπωση, όπως σε όλους νομίζω».

Όσον αφορά στο θέμα της παράκλησης της οικογένειας αντί στεφάνων στην κηδεία του Αντώνη Βαρδή να δοθούν χρήματα στην κοινωνική κουζίνα ο Γιάννης Βαρδής είπε:  «Σε αυτά να ρωτήσετε τη σύντροφο του πατέρα μου, γιατί αυτή διαχειριζόταν το κομμάτι αυτό. Είχαμε πάρει μια κοινή απόφαση, να γίνει αυτή η κίνηση για τον “Άλλο Άνθρωπο”, αλλά ναι, δεν το διαχειριζόμουν εγώ».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This