Αθηνά Αφαλίδου: «Ο σύζυγός μου διαγνώστηκε με λέμφωμα Non-Hodgkin! Είναι ένας καρκίνος στο αίμα»

«Μία πολύ δύσκολη μάχη που έχεις να δώσεις»

Must Read

Την Αθηνά Αφαλίδου την γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου σχολίαζε με χιούμορ τη showbiz ενώ φέτος την βλέπουμε ξανά στο πλευρό της παρουσιάστριας έχοντας τον ίδιο ρόλο για τις ανάγκες τις εκπομπής «I love ΣουΚου».

Η Αθηνά Αφαλίδου πριν ξεκινήσει να ασχολείται με την τηλεόραση εργαζόταν ως ηθοποιός αλλά και ως πωλήτρια κινητής τηλεφωνίας. Πολλοί μάλιστα ενδεχομένως να την γνωρίζουν από το Tik Tok όπου αναρτούσε χιουμοριστικά βίντεο σχετικά με τις συμπεριφορές πελατών ως προς τους πωλητές.

Από εκεί μάλιστα την «γνώρισε» και η Μπέττυ Μαγγίρα η οποία της πρότεινε να συνεργαστούν.

Για την δημοσιότητα που πήρε μέσα από τα social media αλλά και για την τροπή που πήρε η καριέρα της, μίλησε η ηθοποιός στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» τονίζοντας πως ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το  tik tok θέλοντας να ξορκίσει τη φράση «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες της λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Θα ήθελα να παίξω σε κάποια τηλεοπτική σειρά, αυτό θα μ’ ευχαριστούσε πάρα πολύ».

Τέλος αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει ο σύζυγός της το οποίο την έκανε πιο δυνατή.

«Με τον άντρα μου είμαστε μαζί από το 2012. Παντρευτήκαμε το 2016 από έρωτα και παράφορη αγάπη. Με τον καιρό δεθήκαμε πολύ παραπάνω, γιατί έχουμε ζήσει και πάρα πολλά, έχουμε δώσει δυνατές μάχες.

Το 2017 ο σύζυγός μου άρχισε να έχει κάποιους πόνους στη μέση. Στην αρχή ήταν ενοχλητικοί, μέχρι να κάνουμε μία σειρά εξετάσεων έγιναν αφόρητοι. Νοσηλεύτηκε και διαγνώστηκε με λέμφωμα Non-Hodgkin στο 4ο στάδιο», περιγράφει στη συνέχεια η ηθοποιός στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Είναι ένας καρκίνος στο αίμα, μία πολύ δύσκολη μάχη που έχεις να δώσεις. Είναι μία χρόνια ασθένεια», επισημαίνει η Αθηνά Αφαλίδου.

«Εμείς είμαστε φωτεινό παράδειγμα. Ο άντρας μου ξεκίνησε μία σειρά από χημειοθεραπείες, είχε κάποιες υποτροπές, δεν το βάλαμε κάτω όμως και συνεχίσαμε. Τώρα έχει κάνει μία θεραπεία με φάρμακα που παίρνουμε από χώρες της Ευρώπης και εδώ και 9 μήνες πηγαίνουμε πολύ καλά και σταθερά. Κάνουμε τις εξετάσεις μας κάθε 3μηνο και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο», επισημαίνει η Αθηνά Αφαλίδου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This