Η Τατιάνα Μπλάτνικ δημοσίευσε πρώτη φορά μια φωτογραφία του πατέρα της που αυτοκτόνησε όταν εκείνη ήταν 7 ετών

Ήταν κάτι που καθόρισε τη ζωή της και την ώθησε να δημιουργήσει την πλατφόρμα ψυχικής υγείας Breathe

Must Read

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, έκανε ένα ταξίδι στο Μάριμπορ της Σλοβενίας την πόλη η οποία έχει μεγάλη συναισθηματική σημασία για την ίδια, κάτι το οποίο μάθαμε μέσα από το κείμενο το οποίο έγραψε για να συνοδεύσει τις φωτογραφίες που ανέβασε από το ταξίδι της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Aνάμεσα σε αυτές, είδαμε για πρώτη φορά και μια φωτογραφία του πατέρα της 43χρονης, ο οποίος έχει αυτοκτονήσει πριν 36 χρόνια.

« Τελικά έφτασα στη Σλοβενία- στη μαγική πόλη Μάριμπορ, επίσης γενέτειρα του πατέρα μου & αρχή ενός θεραπευτικού ταξιδιού στις ρίζες μου. Κατάφερα να δω και να αγγίξω τη γραμματοσειρά που βαπτίστηκε ο πατέρας μου (ακόμα στον καθεδρικό ναό).
Καμία εικόνα, βίντεο ή λέξεις δεν μπορεί να περιγράψει τη σειρά συγχρονισμών που συνέβησαν σε αυτό το ταξίδι.. & Ερωτεύτηκα απόλυτα τη Μάριμπορ.

Τη στιγμή που έφτασα, με υποδέχτηκε ο δυναμικός, γοητευτικός Δήμαρχος του Μάριμπορ, Sa ša Arsenovi č, και παρασύρθηκα σε μια περιήγηση στην πόλη. Συνάντησα τον αρχιτέκτονα πίσω από το υπό κατασκευή νέο πολιτιστικό κέντρο, είδα την απίστευτη προβλήτα που έχει χτιστεί παράλληλα με τον ποταμό Δράβα που δίνει μια αίσθηση ηρεμίας, ηρεμίας και εμπνέει έναν δραστήριο & υγιεινό τρόπο ζωής. Τότε με τίμησαν με ένα πολύ σπάνιο μπουκάλι από το παλαιότερο κρασί στον κόσμο… δόθηκε σε λίγους αξιωματούχους όπως ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β ́, η Βασίλισσα Ελισάβετ Β ́ και ο Δαλάι Λάμα 🙂 … οι πρώτες μου ώρες στο Μάριμπορ ήταν μόνο η αρχή του να ερωτεύομαι ένα μέρος που φωνάζει το όνομά μου και από όπου προέρχεται το όνομα της οικογένειάς μου (& φυσικά – το ΦΑΓΗΤΟ, τα βότανα, το μέλι… ) αυτό αξίζει πάνω από μία ανάρτηση οπότε – θα πάρουμε δύο! Και θα επιστρέψουμε ❤️ 🇸🇮❤️ σας ευχαριστούμε όλους για τη θερμή υποδοχή σας!»

Ο πατέρας της Τατιάνας Μπλάτνικ αυτοκτόνησε όταν εκείνη ήταν 7 ετών, κάτι που καθόρισε τη ζωή της και την ώθησε να δημιουργήσει την πλατφόρμα ψυχικής υγείας Breathe.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This