Φιλοθέη Μωβ: Κατέθεσε μήνυση εις βάρος του Γιάννη Βαρδή για τα όσα είπε για εκείνη και τη σχέση της με τον “Άλλο άνθρωπο”

«Δεν μπορείς έτσι απλά να βγαίνεις και να συκοφαντείς» δήλωσε η τελευταία σύζυγος του Αντώνη Βαρδή

Must Read

Η Φιλοθέη Μωβ, κατέθεσε μήνυση εναντίον του Γιάννη Βαρδή, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο γιος του Αντώνη Βαρδή για τη σχέση που είχε η ίδια με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Τι είχε πει ο Γιάννης Βαρδής: 

Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» είχε πει πως τα χρήματα που είχε ζητήσει η οικογένεια να δοθούν στον “Άλλο άνθρωπο” αντί για στεφάνια στην κηδεία του πατέρα του δεν γνωρίζει τι απέγιναν καθώς τα οικονομικά του αείμνηστου τα διαχειριζόταν η Φιλοθέη Μωβ.

«Σε αυτά να ρωτήσετε τη σύντροφο του πατέρα μου, γιατί αυτή διαχειριζόταν το κομμάτι αυτό. Είχαμε πάρει μια κοινή απόφαση, να γίνει αυτή η κίνηση για τον “Άλλο Άνθρωπο”, αλλά ναι, δεν το διαχειριζόμουν εγώ», είχε δηλώσει.

Η Φιλοθέη Μωβ ανέφερε: «Θα ήθελα να πω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω δεχτεί πάρα πολλή λάσπη, αλλά όλα αυτά θα πρέπει να αποδειχτούν σε μια δικαστική αίθουσα. Οπότε αποφάσισα ότι για να μπορέσω να υπερασπιστώ την προσωπικότητά μου και το έργο του Αντώνη, θα πρέπει όλα αυτά να ειπωθούν σε μια αίθουσα δικαστηρίου και να παρθεί μια απόφαση, έτσι ώστε να αποδειχθεί ότι δεν είναι συκοφαντίες».

Και συνεχίζει: «Συνεχίζει ένας πόλεμος ανελέητος. Πράγματα από την προσωπική μου ζωή δεν θα έπρεπε να τα χρησιμοποιούν δημόσια στα λαϊκά δικαστήρια. Δεν μπορείς έτσι απλά να βγαίνεις και να συκοφαντείς».

Κλείνοντας είπε: «Ο καλύτερος τρόπος είναι αυτός, η ελληνική δικαιοσύνη. Προσπάθησα να είμαι διακριτική, δεν μου αρέσει να βγαίνω μπροστά. Κάπου υπάρχουν κάποια όρια. Έχω ήδη κινηθεί νομικά. Έχει ήδη κατατεθεί μήνυση και στον Γιάννη και σε όποιον με συκοφαντεί».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This