Kατερίνα Στικούδη: Όλες οι λεπτομέρειες του τοκετού της

Μαζί της καθόλη τη διάρκεια της γέννας ήταν ο σύζυγος της Βαγγέλης Σερίφης

Must Read

Χθες, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο το δεύτερο γιο της, καρπό του έρωτά της με το σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη. 

Θυμίζουμε πως η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης είναι ζευγάρι από το 2009, ενώ παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο τον Αύγουστο του 2018. Τον Οκτώβριο του 2021 ήρθε στον κόσμο ο πρώτος τους γιος, που πήρε το όνομα Βύρωνας Σερίφης.

Η τραγουδίστρια μπήκε στο μαιευτήριο το πρωί της Τετάρτης και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας γέννησε με φυσιολογικό τοκετό το δεύτερο γιο της που θα πάρει το όνομα Νικόλας.
 
Ο μαιευτήρας-γυναικολόγος της Κατερίνας Στικούδη, ο κ. Ιωάννης Φρουδαράκης μίλησε στο Happy Day και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του τοκετού.

“Είχε έναν φυσικό τοκετό που εξελίχθηκε πολύ ομαλά. Μέσα σε δυόμιση ώρες από τη στιγμή που ήρθε στο νοσκομείο γέννησε. Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.700 γρ. Είναι πολύ καλά, είχε έναν σχετικά εύκολο τοκετό. Ήταν πολύ συνεργάσιμη και αυτό βοηθάει. Όλα εξελίχθηκαν ήρεμα και ομαλά. Και αυτή την στιγμή είναι καλά και το παιδί και η μητέρα. Ο σύζυγός της ήταν μέσα στον τοκετό σε όλη τη διαδικασία. Συγκινημένοι και οι δύο όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Όλα είναι πολύ καλά” δήλωσε ο μαιευτήρας-γυναικολόγος της Κατερίνας Στικούδη.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This