H Kαίτη Γαρμπή εξομολογήθηκε πως ερωτεύεται κάποιες ωραίες γυναίκες

«Θαυμάζω τις γυναίκες και τρελαίνομαι με κάποιες γυναίκες που είναι πανέμορφες τις ερωτεύομαι» εξομολογήθηκε

Must Read

Η Καίτη Γαρμπή βρέθηκε καλεσμένη στο κανάλι της Zoe Pre στο You Tube και έδωσε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υποκρισία που έχει συναντήσει στο χώρο της μουσικής αλλά και στο θαυμασμό που θρέφει για τις ωραίες γυναίκες, τις οποίες όπως είπε μπορεί να ερωτευθεί αλλά πλατωνικά.

Μιλώντας για το γυναικείο φύλο, είπε: «Θαυμάζω τις γυναίκες και τρελαίνομαι με κάποιες γυναίκες που είναι πανέμορφες τις ερωτεύομαι. Τις ερωτεύομαι όμως πλατωνικά, δεν θα ‘θελα να κάνω σεξ μαζί τους. Δεν θέλω να κάνω σεξ με την Αντζελίνα Τζολί αλλά τη βλέπω και δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι ανυπόφορα όμορφη. Θα τη θαυμάσω την ωραία γυναίκα».

Όσο για την υποκρισία που υπάρχει στον κόσμο της μουσικής δήλωσε: «Παρατηρώ ότι στην εποχή μας ο κόσμος τελικά, ενώ έλεγα ότι τα καταλαβαίνει όλα, δεν είναι καθόλου έτσι. Έχω δει καλλιτέχνες να κοροϊδεύουν τον κόσμο, ο κόσμος να νομίζει κάτι τελείως διαφορετικό, εκείνοι να βγάζουν μία ψεύτικη εικόνα προς τα έξω. Αυτό εμένα με ενοχλεί πολύ, δεν θα μπορούσα να το κάνω. Θα ντρεπόμουν πάρα πολύ να δείχνω ότι είμαι μία με φωτοστέφανο και να είμαι ένας παλιάνθρωπος, που φέρεται άσχημα στους γύρω του και έχει και πολλά κολλήματα. Να λέω, ας πούμε, ότι όλοι μου οι φίλοι εμένα είναι γκέι και ότι τους υποστηρίζω και τελικά από πίσω να τους θάβω και να τους απεχθάνομαι».

Η Καίτη Γαρμπή εξομολογήθηκε επίσης πως αισθάνεται άβολα όταν βρίσκεται κάπου και ακούγονται τα τραγούδια της: «Νιώθω άβολα όταν πηγαίνουμε κάπου έξω και για να με τιμήσουν παίζουν δικά μου τραγούδια. Τους ζητάω πάντα να χαμηλώσουν λίγο τη μουσική» 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This