Πύρρος Αναγνωστόπουλος: «Η Ζωζώ είναι ένα κομμάτι από τον εαυτό μου, έχουμε μια εσωτερική σύνδεση»

«Μόνο που με κοιτάει, γεμίζει από ευχαρίστηση, λάμπει το πρόσωπό της» είπε μεταξύ άλλων

Must Read

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στο νοσοκομείο μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο το οποίο συνέβη στο σπίτι της μετά από υψηλή αρτηριακή πίεση.

Στο πλευρό της είναι όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα και ιδιαίτερα ο επί 25 χρόνια σύντροφός της Πύρρος Αναγνωστόπουλος ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» για τη “βασίλισσα της νύχτας” τονίζοντας πως η περιπέτεια της υγείας της είναι περαστική.

«Καλά πάμε. Περαστικό ήταν, συμβαίνει στον καθένα μας. Είμαστε 25 χρόνια μαζί, τι μπορεί να είναι τα συναισθήματά μου; Δεν είναι μόνο η αγάπη που έχουμε, είναι το δέσιμο που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε ένα. Η ζωή μας είναι ωραία. Ό,τι τραγούδι και να μου πει, το απολαμβάνω. Μόνο που με κοιτάει, γεμίζει από ευχαρίστηση, λάμπει το πρόσωπό της. Η Ζωζώ είναι ένα κομμάτι από τον εαυτό μου, έχουμε μια εσωτερική σύνδεση. Φροντίζουμε ο ένας για το καλό του άλλου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πύρρος Αναγνωστόπουλος.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This