Αναστασία Τσιλιμπίου: “Έκανα ωτοπλαστική, με έλεγαν «Ντάμπο το ελεφαντάκι»”

«Δεν ένιωθα άνετα να πιάσω τα μαλλιά μου κοτσίδα ή να κάνω διάφορα κουρέματα» είπε για τα αυτιά της η ηθοποιός

Must Read

Η Αναστασία Τσιλιμπίου αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok ότι θέλει να κάνει ωτοπλαστική καθώς δεχόταν bullying για την εμφάνισή της από τα σχολικά ακόμη χρόνια.

«Σήμερα θα κάνω πλαστική, θα τραβήξω τα αφτιά μου πίσω. Δεν μου άρεσαν τα αυτιά μου από πολύ μικρή ηλικία. Δεν κατάφερα να νιώσω καλά με αυτό το κομμάτι του εαυτού μου, με αποκορύφωμα να τρώω και bullying. Επηρεάστηκα και από αυτό. Είχα σχόλια στα social media όπως “ντάμπο το ελεφαντάκι” ή “πιάνεις κανάλια με αυτά τα αυτιά” και δεν βοηθούσαν πάρα πολύ» είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Δεν ένιωθα άνετα να πιάσω τα μαλλιά μου κοτσίδα ή να κάνω διάφορα κουρέματα».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην ωτοπλαστική που τελικά έκανε σήμερα μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Είναι κάτι που το ήθελα πάρα πολλά χρόνια. Είμαι πάρα πολύ υπέρ του άμα αν δεν σου αρέσει κάτι πάνω σου να το αλλάζεις. Είναι μικρή η ζωή, απλά το πήρα απόφαση. Προφανώς όταν αλλάζεις κάτι πάνω σου γιατί έρχεσαι ενάντια στη φύση του σώματός σου, πονάει αρκετά. Λογικό είναι, γι’ αυτό και φοράω κορδέλες, που τις φορούσε και πιο πριν είναι αναγκαστικό για την επούλωση και την ανάρρωση. Αυτό θα το κρατήσω ας πούμε ένα μήνα και μετά για τρεις μήνες θα υπάρχει ένα πρήξιμο το οποίο θα φύγει σιγά σιγά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This