Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Δίνοντας περισσότερο σεβασμό στον ίδιο σας τον εαυτό και για να προστατευτείτε από τις απαιτήσεις των γύρω σας, χρειάζεται να βάλετε όρους και όρια στο άμεσο περιβάλλον σας. Οι ευθύνες που θα αναλάβετε στην προσπάθειά σας να ξεκαθαρίσετε τη συναισθηματική σας ζωή μπορεί να διαφέρουν από τον τρόπο που έχετε συνηθίσει να ανταποκρίνεστε στους άλλους μέχρι τώρα, αλλά η εν μέρει συνειδητοποίηση του τρόπου με τον οποίο πρέπει να πορευτείτε θα σας προσφέρει ανακούφιση. Λίγη ευγένεια και περισσότερος ρομαντισμός θα σας βοηθήσουν να είστε ακόμα πιο επιθυμητοί στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ: Εχετε ήδη μπει σε μια φάση της ζωής σας στην οποία έχετε αφιερωθεί περισσότερο στα επαγγελματικά σας, με αποτέλεσμα να μη σας φτάνει ο χρόνος για να καλύψετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Προτού ξεκινήσετε οτιδήποτε προφυλάξτε την υγεία σας από το έντονο στρες. Εάν αρχίσετε να νιώθετε και πάλι δυνατοί και έτοιμοι να τα βγάλετε πέρα, θα βρείτε λύσεις σε θέματα που αφορούν τον εργασιακό χώρο και θα αυξήσετε τις πιθανότητες για άνοδο των εσόδων σας, ενώ παράλληλα θα μειώσετε σημαντικά και τα έξοδά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πείτε «αντίο» σε σταθερές συνήθειες που δύσκολα αποχωρίζεται κανείς και κάντε την υπέρβασή σας για να απαλλαγείτε από πράγματα που σας ταλαιπωρούν αλλά και για να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε. Επωφεληθείτε από τη δύναμη και την αποφασιστικότητα που σας διακατέχει στις συζητήσεις και τις συναντήσεις σας. Βρείτε τον πραγματικό σας στόχο και καλυτερέψτε την επικοινωνία σας, ώστε να βρεθείτε πιο κοντά στους φίλους, στους συνεργάτες και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με σωστούς χειρισμούς θα έχετε σημαντικές απολαβές και ηρεμία στον οικονομικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα γεμίσετε προβληματισμούς για τις αποφάσεις που έχετε πάρει μέχρι τώρα σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Οι περισσότερες από τις συζητήσεις και τις συναντήσεις που θα έχετε θα είναι αποδοτικές και κερδοφόρες, ενώ θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε ακόμα περισσότερο τους στόχους σας. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα συνεχίσουν να σας απασχολούν έντονα, καθώς θα προσπαθείτε πάση θυσία να βρείτε γερές βάσεις για να εδραιωθείτε και τώρα θα διαπιστώσετε πως ό,τι δεν αντέχει στον χρόνο θα διαλυθεί. Μπορείτε να ελπίζετε σε μια ευνοϊκή τροπή των πραγμάτων και να βάλετε το καινούργιο σας χαμόγελο.

ΛΕΩΝ: Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαθέτετε υπομονή και να έχετε κατασταλάξει στο τι θεωρείτε ιδανικό μοντέλο σχέσης. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους και θα προσελκύσετε κοντά σας άτομα που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Περάστε στη δράση αφήνοντας πίσω σας σχέσεις που έχουν φθαρεί ή σας καταπιέζουν ψυχικά. Μη θεωρήσετε ότι κάτι είναι δεδομένο στις καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε, γιατί ίσως η ελλιπής επικοινωνία με κάποιους να οδηγήσει σε λάθος εκτίμηση των καταστάσεων. Στις επαγγελματικές σχέσεις σας αφήστε την ωριμότητα να σας βοηθήσει να βγάλετε τα καλά στοιχεία του εαυτού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρχίζουν να ξεμπερδεύουν τα πράγματα, συνεπώς πορευτείτε χωρίς βιασύνες και υπερβολές στις κινήσεις σας. Με σύνεση και λογική θα προωθήσετε ό,τι για πολύ καιρό καθυστερούσε είτε στον επαγγελματικό τομέα είτε στον συναισθηματικό, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτείτε και να τα αφήσετε όλα στην τύχη. Μάθετε να είστε πιο δεκτικοί στις ερωτικές προκλήσεις και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ίσως θελήσετε να ανοίξετε τις κρυφές πτυχές των συναισθημάτων σας, που σχεδόν πάντα κρατάτε κλειστές για να αποφύγετε ενδεχόμενες άσχημες συνέπειες.

ΖΥΓΟΣ: Δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μια σειρά συζητήσεων και επαφών στον επαγγελματικό σας χώρο, που θα σας κάνουν να μελαγχολείτε και να πιέζεστε κάπως. Ομως, μέσα από αυτές θα δείτε σημαντική άνοδο στον οικονομικό τομέα, καθώς θα αυξηθούν οι συναλλαγές σας, προσφέροντάς σας μεγάλα κέρδη. Κανένας δεν ξέρει καλύτερα από εσάς τι πραγματικά θέλετε, ακόμα και αν το κάνετε εντελώς σαφές με τα λόγια, καθώς πολλές φορές, όσο και αν προσπαθείτε να ακολουθήσετε τη φωνή της λογικής, οι νόμοι της καρδιάς είναι πιο ισχυροί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε ανοίγματα, επεκτατικές κινήσεις και ρίσκα, εάν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας, γιατί σίγουρα η πτώση των εσόδων σας δεν είναι κάτι που το θέλετε, ειδικά τώρα που βρίσκεται σε άνθηση. Για τις καταστάσεις που περνάτε δεν φταίνε μόνο οι άλλοι. Στην τροπή που πήραν ίσως να έφταιγε και ο τρόπος σκέψης σας. Οπότε επανεξετάστε πρώτα τη δική σας συμπεριφορά και μετά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Το ότι έχετε με κάποιους σχέσεις αίματος δεν σημαίνει πως αυτοί πρέπει να αποφασίζουν και να κρίνουν τι είναι το καλύτερο για εσάς, γιατί ακόμα και αν θα κάνετε λάθη, θα είναι αποκλειστικά δική σας επιλογή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτό που μετράει περισσότερο είναι τι θα κάνετε εσείς και τι θα αποφύγετε προκειμένου να μην επαναλάβετε στις σχέσεις σας λάθη του παρελθόντος, καθώς έχετε την τάση να ενθουσιάζεστε πολύ γρήγορα και να αφήνετε στους άλλους τα περιθώρια να σας χρησιμοποιήσουν ή να σας εκμεταλλευτούν. Όμως, είναι άδικο να το κάνετε αυτό στον εαυτό σας, γιατί το αποτέλεσμα είναι οι άλλοι να περνούν καλά και εσείς να είστε οι χαμένοι. Δεν έχει σημασία αν μέσα από τέτοιες σχέσεις αποκομίζετε εμπειρίες και πληροφορίες, απ’ τη στιγμή που ψυχολογικά φθείρεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διάθεσή σας θα είναι τέλεια, εφόσον φροντίσετε ψυχικά να νιώθετε γεμάτοι. Η ενέργεια που θα σας πλημμυρίζει θα σας ωθήσει να θελήσετε να βγείτε και να διασκεδάσετε είτε με τους φίλους, είτε με τον σύντροφό σας και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό σας, αλλά και να απολαύσετε ό,τι έχετε στερηθεί εδώ και πολύ καιρό. Αποφύγετε άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας ξαφνικά ή άτομα που μπερδεύονται στην προσωπική σας ζωή και σας επηρεάζουν στις απόψεις σας, ακόμα και αν είναι συγγενείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ευτυχώς αυτή τη φορά φαίνεται πως δεν θέλετε να είστε τόσο απόλυτοι στις απόψεις σας, αλλά επιθυμείτε να απελευθερώσετε τα συναισθήματά σας και να μην ξεκινάτε με την απόρριψη στο μυαλό σας. Σαφώς, τα κίνητρα που θα έχετε για να ακολουθήσετε έναν άλλο δρόμο από αυτόν που έχετε συνηθίσει μέχρι τώρα θα είναι ποιοτικά και ενδιαφέροντα. Εάν κρίνετε ότι η σχέση που έχετε, εκτός από σταθερή, μπορείτε να επενδύσετε περισσότερο συναισθηματικά επάνω της, θα βρείτε τη διάθεση να την ανανεώσετε, επινοώντας διάφορους τρόπους για να το πετύχετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Με όπλο σας την αίσθηση ελευθερίας για να απελευθερωθείτε περισσότερο συναισθηματικά θα συναντήσετε άτομα που θα σας δείξουν μια άλλη οπτική γωνία σε σχέση με τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τον έρωτα. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα αρχίσετε να επικοινωνείτε σε καλύτερο επίπεδο με τον σύντροφό σας και θα μπορεί να διακρίνει με ευκολία σε εσάς πως πλέον έχετε μεγαλύτερη άνεση για να συζητήσετε κάποια θέματα μεταξύ σας, τα οποία έως τώρα απέφευγε συστηματικά εξαιτίας της δικής σας άκαμπτης στάσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This