Τα επικίνδυνα και ευτράπελα περιστατικά που έχουν ζήσει στην πίστα οι καλλιτέχνες

Το σουτιέν θαυμάστριας στον Αργυρό, το χαρτί υγείας στη Βίσση και τα λουλούδια στο μάτι της Κολέτσα από τον Λένι Κράβιτζ

Must Read

Βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα… θα πρέπει να πάρουν οι τραγουδιστές και οι τραγουδίστριες που τραγουδούν στις νυχτερινές πίστες στην Ελλάδα. Καθώς όλο και αυξάνουν τα φαινόμενα με τους θερμόαιμους θαυμαστές και θαυμάστριες που πάνω στην καψούρα και στο μεθύσι τους εκτοξεύουν πάνω στη σκηνή στους ερμηνευτές, μέσα στο τσακίρ κέφι, πανέρια λουλούδια στο πρόσωπο, αλλά και στα επίμαχα σημεία…

Τα επικίνδυνα, ευτράπελα αλλά και απρόβλεπτα περιστατικά που έχουν ζήσει οι περισσότεροι καλλιτέχνες πάνω στην πίστα από φλογισμένους από πάθος θαμώνες έχουν γίνει viral… στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Η Κατερίνα Λιόλιου

Το πιο πρόσφατο ατυχές περιστατικό, με την ωραία τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου, έχει βάλει πολλούς καλλιτέχνες σε προβληματισμό. Γιατί όταν η σωματική ακεραιότητα των καλλιτεχνών κινδυνεύει και τα πράγματα ξεφεύγουν, οι καλές προθέσεις των θαμώνων δεν φτάνουν για να δικαιολογήσουν την παρεκτροπή. Η Κατερίνα Λιόλιου παραλίγο να πάθει μεγάλη ζημιά στο μάτι της από την απερισκεψία του θαμώνα να της πέταξει την ώρα που τραγουδούσε συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου!

Το σημάδι από το ηλεκτρονικό τσιγάρο στο πρόσωπό της

Η τραγουδίστρια, αφού ρώτησε ποιος το έκανε, ζήτησε από τον ένοχο να φύγει από το μαγαζί. «Ποιος το πέταξε αυτό στο πρόσωπό μου; Τασάκι ήταν; Παγάκι; Ποτήρι; Οποιος το πέταξε, παρακαλώ να περάσει στην έξοδο, οι υπόλοιποι θέλουμε να περάσουμε μια πολύ όμορφη βραδιά» είπε η τραγουδίστρια.

Η Χριστίνα Κολέτσα

Η Χριστίνα Κολέτσα ήταν και αυτή μία από τις τραγουδίστριες που είχε φάει λουλούδια στο μάτι από τον διάσημο τραγουδιστή Λένι Κράβιτζ, όταν εκείνος βρέθηκε ως θαμώνας στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν πριν από πολλά χρόνια. Η τραγουδίστρια είχε πει: «Είχα τσαντιστεί πολύ με τον Λένι Κράβιτς, γιατί, όταν είχε έρθει στα μπουζούκια, μου πέταξε λουλούδια στο μάτι. Τον έβρισα».

Ο Λένι Κράβιτζ

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δημιουργεί πάντα λουλουδοπόλεμο, όπου και αν εμφανίζεται. Viral είχαν γίνει στο TikTok τα βίντεο που κυκλοφόρησαν με τον Νίκο Οικονομόπουλο να αγριοκοιτά θαμώνα που καθόταν στα μπροστινά τραπέζια σε πρόσφατη live εμφάνισή του και να διακόπτει το τραγούδι, όταν του έριξε λουλούδια στο πρόσωπο. Την ώρα που ο τραγουδιστής βρισκόταν πάνω στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου Fantasia και ερμήνευε το «Μελαγχολία μου», ένας πελάτης τού πέταξε πανέρια με λουλούδια με δύναμη στο πρόσωπό του, εκνευρίζοντάς τον. Εκείνος, κοιτάζοντας μπροστά και στη μεριά από όπου ήρθαν τα λουλούδια, επισήμανε τον δράστη με άγριο βλέμμα και δείχνοντάς τον του είπε: «Μην το κάνεις αυτό γιατί με νευριάζεις».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος

Τα απροσδόκητα περιστατικά στην πίστα άλλες φορές ο Νίκος Οικονομόπουλος προσπαθεί να τα αντιμετωπίσει με χιούμορ. Αρκετές φορές κάνει νοήματα στους θαυμαστές του και προσπαθεί να δώσει οδηγίες για να προστατευτεί από τον καταιγισμό των γαρίφαλων. Κάποιες φορές, όταν μερικά πανέρια πλησιάζουν επικίνδυνα τα… ευαίσθητα σημεία του, ο τραγουδιστής λέει από το μικρόφωνο «θα μου κάνετε ζημιά», δίνοντας «οδηγίες» στους θαμώνες να του τα ρίχνουν τα πανέρια κάτω από το γόνατο. Ο Αντώνης Ρέμος σε ένα ταξίδι του στην Κύπρο έφαγε στο πρόσωπο μέχρι και πλαστικά λουλούδια. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στο event μιας εταιρίας, που είχε γίνει σε μεγάλο ξενοδοχείο. Εκεί, λοιπόν, δεν υπήρχαν λουλούδια και ο κόσμος πήρε τα ψεύτικα που ήταν στα βάζα και του τα πετούσε. Επειδή όμως ήταν πλαστικά ο Αντώνης Ρέμος τούς ζητήσει ευγενικά να μην τον ξανακάνουν, για να μην του βγει κάνα μάτι. Ενας τύπος, όμως, το συνέχισε, με αποτέλεσμα ο πασίγνωστος τραγουδιστής να εκνευριστεί.

Πανέρια στο πρόσωπο του Οικονομόπουλου

Αφού, λοιπόν, ολοκλήρωσε το τραγούδι που έλεγε, είπε από το μικρόφωνο «φιλάκια πολλά και καλό σας βράδυ» και αποχώρησε πρόωρα από τη σκηνή. Τα περιστατικά, όμως, δεν ένα και δύο… Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στη Χαλκίδα, όταν μια κοπέλα που βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό αποφάσισε να βγάλει το σουτιέν της και να το πετάξει στον καλλιτέχνη, που βρισκόταν πάνω στη σκηνή.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Ακολουθώντας το «παράδειγμα» της κοπέλας αυτής, ακόμα μία κοπέλα, αυτή τη φορά στη συναυλία που έδωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην Αρχαία Ολυμπία, θέλησε να κάνει το ίδιο. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αν και στην αρχή ήταν αμήχανος, έσκυψε, το πήρε και το παρέδωσε σε μέλος της ορχήστρας, λέγοντάς του με χιούμορ «κράτα το, κράτα το».

Ο Αργυρός με το σουτιέν της θαυμάστριας στο χέρι

Παραμονή Χριστουγέννων στην Αννα Βίσση και τα πράγματα εκτροχιάστηκαν… από έναν φαιδρό θαυμαστή, που μάλλον ήταν εντελώς λιώμα από το αλκοόλ. Αλλιώς σε μια κυρία και σε μια σημαντική καλλιτέχνη δεν πετάς χαρτί υγείας. Τη στιγμή που τραγουδούσε η «απόλυτη» προσγειώθηκε στο πρόσωπό της ένα ρολό χαρτί τουαλέτας. Ποιος είδε τη Βίσση και δεν τη φοβήθηκε… «Ποιος μ@@@κας το πέταξε αυτό;» ρώτησε φανερά εκνευρισμένη. «Δημοκρατία δεν έχουμε; Αν έχει θάρρος, να έρθει να το πει» είπε εκείνη και εμφανίστηκε επάνω στην πίστα ο θαμώνας που είχε πεθάνει στα γέλια. «Εσύ το έκανες; Πες στο κοινό πόσο μ@@@κας είσαι». «Είμαι, είμαι» συνέχισε αυτός γελώντας, με την Αννα Βίσση να συμπληρώνει: «Δώστε ένα χειροκρότημα στον μ@@@κα»!

Viral έχει γίνει όμως και η στιγμή που θαμώνες του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανιζόταν ο Σάκης Ρουβάς τού πέταξαν στο πρόσωπο πανέρια με λουλούδια. Ο ίδιος, όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε, δεν αντέδρασε και συνέχισε να τραγουδά. Στο σχετικό βίντεο που ανέβηκε στο TikTok, με το σχόλιο «Πώς μπήκε το 2024», ο Σάκης Ρουβάς τραγουδούσε το «Εμένα θες» και, όταν τελείωνε το ρεφρέν, κάποιος του πέταξε με δύναμη πανέρια με λουλούδια στο πρόσωπο. Ο Σάκης, αν και πόνεσε πολύ, συνέχισε να τραγουδά.

Ο Σάκης Ρουβάς

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο του Σάκη Ρουβά πήραν τη μορφή καταιγίδας, με τους περισσότερους να σχολιάζουν την ψυχραιμία του τραγουδιστή. Ο Σάκης, όμως, έχει φοβερές εκρήξεις θαυμασμού. Στη σκηνή του Αθηνών Αρένα, όταν τραγουδούσε, ανέβηκε θαμώνας που άρχισε να του πετάει τα καλάθια με τα λουλούδια στα επίμαχα σημεία, προκαλώντας τον εκνευρισμό του. Ο καλλιτέχνης διέκοψε το τραγούδι, του έδωσε το μικρόφωνο και αποχώρησε από την πίστα, ενώ ο εισβολέας τον τραβούσε από τα μανίκια για να γυρίσει πίσω…

Πανέρια «προσγειώνονται» στο πρόσωπο του τραγουδιστή

Χαμός έχει γίνει στο TikTok με το βίντεο της Ιουλίας Καλλιμάνη, από το κέντρο όπου τραγουδά. Στο κλιπ η τραγουδίστρια λέει ένα από τα τραγούδια της όταν μια θαμώνας τής πέταξε πανέρια με λουλούδια στο πρόσωπο. Η αντίδραση της Ιουλίας Καλλιμάνη ήταν να διακόψει το τραγούδι, ενώ η μουσική συνέχιζε να ακούγεται και να κοιτά φανερά εκνευρισμένη προς τη μεριά του ανθρώπου που της πέταξε τα λουλούδια με φόρα στο πρόσωπο. Στα σχόλια κάτω από το βίντεο πολλοί έγραψαν «η Ιουλία έπαθε Οικονομόπουλο», κάνοντας αναφορά στις αντιδράσεις του τραγουδιστή, όταν πολλές φορές έχει εκφράσει την ενόχλησή του με θαμώνες για τον ίδιο λόγο.

Η Ιουλία Καλλιμάνη

Πρόσφατα, σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια είχε αναφερθεί σε ένα περιστατικό παρόμοιο με αυτό του βίντεο, λέγοντας: «Φοβάμαι πλέον με όλα αυτά. Μου έχουν ρίξει λουλούδια με δύναμη στο πρόσωπο και έχει σκιστεί το χείλος μου».

Η τραγουδίστρια «καλυμμένη» από πανέρια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This