Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε με πόσους έχει κάνει σεξ

Ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε τον αριθμό των συντρόφων που είχε στη ζωή του

Must Read

O Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και έκανε μια συζήτηση με το Γιώργο Λιάγκα με αφορμή την ψήφιση του νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Ο ηθοποιός και βουλευτής απάντησε στο ενδεχόμενο να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά ενώ εξομολογήθηκε και με πόσους ερωτικούς συντρόφους έχει κάνει σεξ στη ζωή του.

«Εγώ είμαι πάρα πολύ της συντροφικότητας και της μονογαμίας, γιατί υπάρχουν γκέι άνθρωποι που τους αρέσει πάρα πολύ να αλλάζουν συντρόφους, όπως και ετεροφυλόφιλοι, υπάρχουν και παντρεμένοι άνθρωποι που αλλάζουν συνεχώς συντρόφους εκτός γάμου. Εγώ είμαι πολύ της συντροφικότητας και θα μ’ αρέσε πάρα πολύ να ζήσω με έναν άνθρωπο που εγώ τον αγαπώ πάρα πολύ» είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων που είχε στη ζωή του: «Να σας πω κάτι να γελάσετε. Στο “Αntivirus” όταν με ρωτήσανε – γιατί μου έκαναν μια τέτοιου είδους ερώτηση, “με πόσους συντρόφους έχεις πάει στη ζωή σου” – εκεί ντράπηκα και είπα τυχαία το 40. Και μετά κάτσαμε με έναν πολύ αγαπημένο και πρώην σύντροφο και μου λέει: “Μα είναι δυνατόν να έχεις πάει…; Αφού δεν πας”. Και κάτσαμε και τα βγάλαμε και ήταν 25. Με 25 ανθρώπους έχω πάει στη ζωή μου. Αλλά οι σχέσεις μου, οι μεγάλες και ουσιαστικές που έχουν μείνει στην καρδιά μου και από αυτούς τους ανθρώπους οι 3 τουλάχιστον είναι οικογένειά μου, είναι πολύ μεγάλες σχέσεις, δεκαετίας δηλαδή», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Για την πιθανότητα να αποκτήσει παιδί, απάντησε: «Τώρα κοντεύω 70 χρονών θα κάνω παιδί;».

«Ασφαλώς είναι το επιστέγασμα. Υπάρχουν πολλά ηθικά πράγματα, που εφόσον αγαπάς πάρα πολύ έναν άνθρωπο, θα ήθελες να δεθείς περισσότερο μαζί του. Επίσης, υπάρχουν και τα κληρονομικά δικαιώματα. Είναι άλλο να αφήσεις μια διαθήκη σε κάποιον που αγαπάς και άλλο να είναι ο σύντροφός σου και να τα παίρνει χωρίς να πληρώνει τεράστιους φόρους. Αυτό το έπαθε ο Κώστας ο Φαλελάκης όταν πέθανε ο φίλος μας ο Μηνάς Χατζησάββας και δεν θεωρήθηκε σπίτι του το σπίτι του, γιατί δεν προλάβανε ούτε καν το σύμφωνο συμβίωσης, πέθανε ο Μηνάς λίγο πριν», είπε κλείνοντας για τον γάμο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This