Διονυσία Κουκίου: «Τρόμαξα πολύ με την αρπαγή! Δεν είχα επαφή με το περιβάλλον»

Τι απαντάει στις φήμες που την θέλουν σε σχέση με επιχειρηματία;!

Must Read

Στιγμές τρόμου και αγωνίας βίωσε πριν δύο χρόνια έξω από το σπίτι της η Διονυσία Κουκίου καθώς έπεσε θύμα ληστείας.

Όπως είχε αποκαλύψει τρεις κουκουλοφόροι την άρπαξαν την ώρα που έβγαινε από το σπίτι της για να πάει στη δουλειά της και την ανάγκασαν να τους βάλει στο σπίτι της προκειμένου να της κλέψουν χρήματα αλλά και κοσμήματα αξίας.

Σύμφωνα με την τότε κατάθεση που έκανε η Σταρ Ελλάς 2008, κατάφεραν και της έκλεψαν 11.000 ευρώ.

Γι’ αυτόν τον εφιάλτη που βίωσε μίλησε η Διονυσία Κουκίου στην εκπομπή «Happy Day» τονίζοντας πως: «Τρόμαξα πολύ με την αρπαγή. Έχει γράψει μέσα μου, να μην τύχει σε άνθρωπο. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν πλέον. Ήταν 7:30 το πρωί και ήθελα να πάω στο μαγαζί μου στην Πάτρα, μπήκα στο αυτοκίνητο και με πήραν τρία άτομα. Μου φάνηκε αιώνας, δεν θυμάμαι πόσο με κράτησαν. Ήταν σκοτάδι. Θυμάμαι μετά που ήταν μέρα έξω. Δεν είχα επαφή με το περιβάλλον. Ήθελαν λεφτά, κοσμήματα. Δεν παίρνω τίποτα πολύτιμο πάνω μου πλέον».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις φήμες που την θέλουν ξανά ερωτευμένη με γνωστό επιχειρηματία, αποκαλύπτοντας πως: «Δεν θέλω να μιλάω καθόλου για την προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να τη βγάζω προς τα έξω για πολλούς λόγους. Ειδικά να μιλάω για ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο μου. Είμαι καλύτερα από ποτέ στη ζωή μου, πιο ώριμη, ξέρω τι θέλω πραγματικά. Δεν με νοιάζει αν θα βγει κάτι, ξέρω τι θέλω και πού στοχεύω. Θέλω να έχω ψυχική ηρεμία. Πρώτη φορά θα σου πω ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This